ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κι όμως, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έβαλε μαλλιά!

Κι όμως, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έβαλε μαλλιά!

Για εμάς, που λατρεύουμε τις κωμωδίες, τότε σίγουρα κάθε φορά που φτάνει στα αυτιά μας η είδηση μίας καινούργιας stand up comedy, που «υπόσχεται» να χαρίσει πολύ γέλιο στο κοινό, ένας άνθρωπος μας έρχεται στο μυαλό: Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, που μεγάλωσε στο Περιστέρι με πατέρα ιερέα, ήταν από μικρός καλός μαθητής και άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από το ραδιόφωνο.

Και μπορεί όλα αυτά, να είναι μερικά από τα στοιχεία του πλούσιου βιογραφικού του, όμως πολύ πρόσφατα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, μοιράστηκε με το κοινό του και μία ακόμη πιο προσωπική του ιστορία, πάντα φυσικά μέσα από το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό, που τον έχουν κάνει ευρέως αγαπητό. Πρόκειται για το ζήτημα της τριχόπτωσης που τον απασχολούσε.

Αν ακόμη δεν έχει τύχει να δείτε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Με τρίχες ασχολούμαστε», λοιπόν, τότε μην χάνετε άλλο χρόνο, μιας και η υπερπαραγωγή από την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Seneca και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, είναι βγαλμένη… από τη ζωή. Μάλιστα, για εσάς, που το ζήτημα της μεταμόσχευσης μαλλιών σας έχει «χτυπήσει την πόρτα», αρκεί να δείτε πώς βίωσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αυτό το μοναδικό ταξίδι -από την εξομολόγηση μέχρι την αποκάλυψη- που όπως παραδέχεται ο ίδιος, του άλλαξε τη ζωή!

Πώς θα αλλάξετε και εσείς τη ζωή σας, πηγαίνοντας στη Seneca

Κακά τα ψέματα, αν το πρόβλημα της τριχόπτωσης σας απασχολεί και έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε τη μεταμόσχευση μαλλιών, αν ρωτάτε δεξιά-αριστερά άτομα που έχουν ήδη προβεί σε αυτή τη διαδικασία για την εμπειρία τους ή εάν έχετε ήδη κάνει μία μίνι έρευνα γύρω από συγκεκριμένο ζήτημα, ένα είναι το σίγουρο: Είστε και εσείς έτοιμοι να κάνετε το πρώτο «βήμα», ακολουθώντας τα χνάρια του Αλέξανδρου Τσουβέλα και να δείτε τόσο το τριχωτό της κεφαλής σας, όσο και την ψυχολογία σας να αλλάζουν.

Και τώρα θα σκέφτεστε, πως ίσως ο λόγος για τον οποίο η μεταμόσχευση μαλλιών είχε θεαματικά αποτελέσματα για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, να έγκειται στη δημοφιλία του, λόγω της οποίας του δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή. Γράψτε λάθος, διότι η Seneca Medical Group, δημιουργήθηκε για να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης, ανεξαρτήτως αν είναι διάσημοι ή μη, επαναφέροντας έτσι τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Άλλωστε, το όραμα της εταιρείας είναι να «οδηγήσει» τον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών σε υψηλά επίπεδα παγκοσμίως, προσφέροντας τις πιο προηγμένες θεραπείες σε προσιτό κόστος. Τι σημαίνει αυτό; Πως ό,τι ακριβώς συνέβη στον Αλέξανδρο Τσουβέλα, μπορεί να συμβεί και σε εσάς, αρκεί να το θελήσετε!

Το χρονικό από την εξομολόγηση στην αποκάλυψη

Για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, όλα ξεκίνησαν όταν συνειδητοποίησε πως το ζήτημα της τριχόπτωσης είναι κάτι που τον απασχολεί. Ακολούθησαν συζητήσεις με φίλους, αναλύσεις με ειδικούς αλλά και ενδελεχής έρευνα, έτσι ώστε να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών της Seneca είναι η καλύτερη επιλογή για άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Κάπως έτσι λοιπόν, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταμόσχευση μαλλιών, ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών της Seneca και τελικά, αφέθηκε στα χέρια των ειδικών.

Το αποτέλεσμα, σχεδόν 10 μήνες μετά, είναι εκπληκτικό! Διότι η Seneca δεν πρόσθεσε απλώς μερικές τρίχες στο κεφάλι του Αλέξανδρου, αλλά κατάφερε να του αλλάξει ολόκληρη την καθημερινότητά του, δίνοντάς του πίσω τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Πλέον, είναι ένας άλλος Αλέξανδρος, και όχι μόνο εμφανισιακά: Το κουρείο έχει γίνει το αγαπημένο του μέρος για την φροντίδα περιποίησής του, ασχολείται πολύ περισσότερο με την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως έχει και περισσότερες κατακτήσεις. Ναι, όλα αυτά, χάρη στο γεγονός πως αυτό που για κάποιους άλλους είναι… τρίχες, για την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών της Seneca είναι δέσμευση.

Και επειδή, ποτέ δεν θα άφηνε εκτός μίας τόσο σημαντικής ανακάλυψης για τη ζωή και την αυτοπεποίθησή του, τους αγαπημένους του φίλους, ο Αλέξανδρος αποφάσισε -χωρίς δεύτερη σκέψη- να μοιραστεί αυτή τη μοναδική εμπειρία με όλους εσάς. Μην χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα «βήματα» του Αλέξανδρου Τσουβέλα και να επισκεφτείτε ευθύς αμέσως τον «Νο1» οργανισμό μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη, που διαθέτει όχι μόνο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και καινοτόμα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης, αλλά και πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας.