ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς να κάνουμε κάθε μας μέρα συναρπαστική, όπου κι αν είμαστε

Πώς να κάνουμε κάθε μας μέρα συναρπαστική, όπου κι αν είμαστε

Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, αυξημένες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, λίγο ελεύθερο χρόνο και -όπως και να το κάνουμε- ρουτίνα, το να βρούμε κάτι που μας εμπνέει και μας ενθουσιάζει μοιάζει με πρόκληση. Ωραία η ζωγραφική και η γυμναστική αλλά, ενώ όντως ξεκινάμε με χαρά, κάπου στην πορεία αυτή η χαρά «χάνεται».

Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, αυξημένες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, λίγο ελεύθερο χρόνο και -όπως και να το κάνουμε- ρουτίνα, το να βρούμε κάτι που μας εμπνέει και μας ενθουσιάζει μοιάζει με πρόκληση. Ωραία η ζωγραφική και η γυμναστική αλλά, ενώ όντως ξεκινάμε με χαρά, κάπου στην πορεία αυτή η χαρά «χάνεται».

Μήπως τελικά αυτό το κάτι που θα μας συναρπάσει βρίσκεται σε μια -μικρή ή μεγάλη- οθόνη που βρίσκεται στο σπίτι ή… στο χέρι μας; Αν το σκεφτούμε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει ότι οι ταινίες, αλλά και οι σειρές, μας «ανοίγουν» έναν άλλο κόσμο, σίγουρα διαφορετικό από τον δικό μας -ενίοτε και πέρα από τη φαντασία μας.

Για να μην αναφέρουμε ότι μπορούν να μας προκαλέσουν, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έντονα και διαφορετικά συναισθήματα.

Αν ψάχνετε κάποιες ταινίες και σειρές που μπορεί να σας αλλάξουν το πώς βλέπετε την κάθε μέρα, μάλλον θα χαρείτε να μάθετε ότι όχι μόνο δεν είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά και ότι βρίσκονται στην ανανεωμένη ΕΟΝ On Demand της Nova, η οποία έχει πλέον καινούριο design και προσφέρει σε όλους μας νέες δυνατότητες και ακόμα περισσότερο περιεχόμενο.

Ταινίες και σειρές για ξεχωριστές βραδιές, ακόμα και offline

Η νέα ΕΟΝ On Demand κάνει την καθημερινότητά μας πιο συναρπαστική καθώς τώρα μπορούμε να δούμε περισσότερες ταινίες και σειρές που μόνο βαρετές δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε. Για την ακρίβεια, η βιβλιοθήκη της πλατφόρμας περιλαμβάνει 6.000+ ταινίες και επεισόδια σειρών -ανάμεσα σε αυτά και ειδικά αφιερώματα και παιδικές ταινίες- που διατίθενται On Demand όποτε θέλουμε. Μάλιστα, το περιεχόμενο κατανέμεται σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες για να βρίσκουμε εύκολα ό,τι θέλουμε να δούμε. Για όσους είναι φαν των audio podcasts, σημειώνουμε πως φυσικά υπάρχουν και αυτά και τα ακούμε μέσω των Novacinema και Novasports.



Μία ταινία που ξεχωρίζουμε από το ανανεωμένο περιεχόμενο της πλατφόρμας της Nova είναι το «John Wick: Κεφάλαιο 4». Από τη μια το ότι η δράση είναι καταιγιστική επί σχεδόν 3 ώρες, με σκηνές μάχης που κάνουν την αδρεναλίνη να χτυπάει «κόκκινο», από την άλλη το ότι παίζει ο Keanu Reeves, φυσικά και θα σταθούμε ιδιαίτερα σε αυτή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες ταινίες που γεμίζουν την καθημερινότητά μας με ξεχωριστές εικόνες όπως τα: «ΤΑR», με τη μαγευτική Cate Blanchett, «Ο άνθρωπος του Θεού», με τον Άρη Σερβετάλη, «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες», «Παράλληλες μητέρες», «Ο αστακός», του για άλλη μια φορά υποψήφιου για Oscar Γιώργου Λάνθιμου, «Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται», «The Super Mario Bros. Movie», «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και «Εκτός ελέγχου».

Αν, πάλι, προτιμάτε έντονες στιγμές σε πιο πολλές δόσεις, τότε οι σειρές της ΕΟΝ On Demand είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Εμείς ήδη έχουμε δει και λατρέψει το «True Detective». Μάλιστα, την 4η σεζόν την περιμέναμε από το 2019 και η ερμηνεία της Jodie Foster μάς καθηλώνει. Και δεν είναι η μόνη σειρά που μας έχει ενθουσιάσει, είναι και οι «Twisted Metal», «Gray», «Manhunt: Unabomber» και «Chapelwaite» -αυτά, για αρχή.
Μάλιστα, η ανανεωμένη ΕΟΝ On Demand κάνει κυριολεκτικά κάθε στιγμή μας πιο συναρπαστική, καθώς μπορούμε να δούμε όποια ταινία ή σειρά θέλουμε στο κινητό μας ή οποιαδήποτε φορητή συσκευή, όπου και αν είμαστε, ακόμα κι αν δεν έχουμε Internet. Για εμάς που περνάμε αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού, αυτό είναι κάτι περισσότερο από καλά νέα.

Νέα ΕΟΝ On Demand, συναρπαστικές δυνατότητες

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που η ανανέωση της ΕΟΝ On Demand κάνει την καθημερινότητά μας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τώρα, το interface της πλατφόρμας είναι πιο μοντέρνο, με νέα γραφικά που ανεβάζουν την περιήγησή μας στην πλατφόρμα σε άλλο level, χωρίς να την κάνουν πιο πολύπλοκη -το αντίθετο, δηλαδή.



Επίσης, η ΕΟΝ On Demand μάς προσφέρει μία πιο προσωποποιημένη εμπειρία εύρεσης περιεχομένου που μας ενδιαφέρει. Πλέον, προτείνει δημοφιλείς επιλογές ανά είδος, βάσει των προτιμήσεών μας, και εμείς απολαμβάνουμε μία μοναδική και προσωποποιημένη εμπειρία. Εκτός από αυτό, αν διακόψουμε μια ταινία ή μια σειρά για οποιονδήποτε λόγο, μπορούμε να συνεχίσουμε από εκεί που τη σταματήσαμε. Και όχι μόνο αυτά, τώρα μπορούμε να προσαρμόζουμε τη λίστα μας όπως ποτέ πριν, να κάνουμε skip intro αλλά και αναζήτηση με πλάνα.

Οι ταινίες και οι σειρές μπορούν -υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις- να είναι κάτι περισσότερο από απλή ψυχαγωγία, καθώς έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν συγκινήσεις και συναισθήματα που μας συνδέουν με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί. Αυτό ακριβώς γίνεται πραγματικότητα χάρη στη Nova και την ανανεωμένη ΕΟΝ On Demand.