ARTOZA 2025: 200 Εκθέτες σε μία σύγχρονη έκθεση για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική

Έφτασε η ώρα για τη γιορτή των κλάδων της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025, οι πιο δυναμικοί και δραστήριοι επαγγελματίες του χώρου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, θα είναι στο Metropolitan Expo, στην ARTOZA, για να αναζητήσουν νέες ιδέες, καινοτόμες τεχνικές, εξαιρετικές πρώτες ύλες, να γνωρίσουν από κοντά τους εκθέτες της και να εμπνευστούν από τα προϊόντα τους!

ARTOZA 2025: 200 Εκθέτες σε μία σύγχρονη έκθεση για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική

Η αρτοποιία και η ζαχαροπλαστική είναι τέχνες που συνδυάζουν δημιουργικότητα, τεχνική και ποιότητα, με τους επαγγελματίες του χώρου συνεχώς να αναζητούν νέες ιδέες, καινοτόμες τεχνικές και προϊόντα που να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητά τους και την εξαιρετική τους γεύση. Αν, λοιπόν, είσαι ιδιοκτήτης αρτοποιείου, ζαχαροπλαστείου, τζελατερίας, ή δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά σε τουριστικά καταλύματα ή σε επιχειρήσεις εστίασης και αναζητάς προτάσεις για το menu ή την τροφοδοσία, το ARTOZA 2025 είναι η έκθεση που θα σε «ταξιδέψει» στον κόσμο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για ανακαλύψεις και επαγγελματική ανάπτυξη.

foyrnos.jpg

Κάτω από την ίδια στέγη, σε 3 Halls, θα συναντήσεις 200+ κορυφαίους προμηθευτές, που θα προσφέρουν μια μοναδική ποικιλία προϊόντων και λύσεων για τον τομέα της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Από τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες για γλυκά, ψωμιά, αρτοποιήματα και παγωτό, μέχρι επαγγελματικό εξοπλισμό ζαχαροπλαστείων και αρτοποιείων όπως βιτρίνες, φούρνους και μηχανήματα παραγωγής, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις την παραγωγή σου.

Επιπλέον, θα εξερευνήσεις προϊόντα ζύμης, πίτες και έτοιμα αρτοσκευάσματα, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για το πόστο του καφέ και για την παρουσίαση και διακόσμηση των γλυκών και αρτοποιημάτων. Μην παραλείψεις να δεις και τις λύσεις συσκευασίας και τα αναλώσιμα που θα κάνουν τη διαφορά στην επιχείρησή σου.

ekthesi.jpg

Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις από κοντά 20+ εταιρείες από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Κύπρο και την Αμερική και να γνωρίσεις τα προϊόντα τους, κατά κύριο λόγο, τις, εξαιρετικής ποιότητας, πρώτες ύλες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, μηχανήματα παραγωγής, υλικά και είδη συσκευασίας και να κάνεις upgrade την ποικιλία και τα είδη που προσφέρεις στον πελάτη σου.

ekthesi2.jpg

Ανακάλυψε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στην ARTOZA 2025 εδώ

Ο καφές πρωταγωνιστεί στο Coffee Village της έκθεσης

Για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης, η ARTOZA το 2025 παρουσιάζει την ειδικά διαμορφωμένη περιοχή, Coffee Village, που θα φιλοξενεί προμηθευτικές εταιρείες από όλο το φάσμα του καφέ - υψηλής ποιότητας coffee specialities, επιλεγμένες ποικιλίες από όλον τον κόσμο, εξαιρετικής απόδοσης επαγγελματικές μηχανές και εξοπλισμό, με στόχο να ενισχύσουν οι επαγγελματίες καταστημάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής την εμπειρία του πελάτη και ταυτόχρονα την κερδοφορία της επιχείρησής τους.

Special Events: 3 stages, όλες οι τάσεις, συμβουλές & tips, πρωταθλήματα καφέ

20 top pastry chefs & bakers & live cooking shows στα ARTOZA Masterclasses

Το Stage των ARTOZA Masterclasses, στο Hall 2, θα φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες κορυφαίους αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα αναδείξουν μυστικές συνταγές και επιλεγμένα προϊόντα, που µπορούν να κάνουν τη διαφορά και να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις µιας επιχείρησης: Πάνος Ζαρέντης, Μιχάλης Μπίας, Δημήτρης Χρονόπουλος, Δημήτρης Λύτρας, Πανάργυρος Τσιτσαρώλης, Θοδωρής Μωυσίδης, Μανώλης Στήθος, Ελισάβετ Κουλούρη, Γεωργιάννα Fontier, είναι μερικά από τα ονόματα που θα μας παρουσιάσουν μοναδικές γεύσεις και ιδέες.

Δες το πρόγραμμα του ARTOZA Masterclasses stage εδώ

Branding, διαχείριση προσωπικού, ενίσχυση πωλήσεων στο ARTOZA LAB

Στελέχη της αγοράς, marketeers, σύμβουλοι επιχειρήσεων και εκπρόσωποι του κλάδου θα αναλύσουν στο stage του Hall 2, θέματα που αφορούν στον σύγχρονο επαγγελματία όπως: Το πόστο του καφέ στο αρτοζαχαροπλαστείο, την εργατική νομοθεσία, την ενίσχυση των πωλήσεων, τα social media ως εργαλείο κερδοφορίας, τη στρατηγική σημασία της επιλογής κατάλληλου εξοπλισμού εστίασης, το food photography, τον σωστό σχεδιασμό λογοτύπου, αλλά και sustainable πρακτικές. Επίσης, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, το συγκεκριμένο stage θα φιλοξενήσει την εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, με θέμα: «Τεχνολογικές προσεγγίσεις στη βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική».

Δες το πρόγραμμα του ARTOZA LAB stage εδώ

lab.jpg

Τέλος, στη γειτονιά του Coffee Village θα βρίσκεται και το Stage όπου θα πραγματοποιηθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ 2025 (Latte Art, Ibrik, Cup Tasters) που διοργανώνονται από τον SCA Greece.

Όλοι οι επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής δίνουν ραντεβού στην ARTOZA 2025! Έλα να γνωρίσεις νέες τάσεις, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, καινοτόμες τεχνικές, σύγχρονες λύσεις εξοπλισμού και παραγωγής από 200 κορυφαίους εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε περιμένουμε 21-24 Φεβρουαρίου 2025 στο Metropolitan Expo, για να γνωρίσεις την επόμενη ημέρα για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική. Εδώ ζυμώνεται το μέλλον!  

Βγάλε τώρα τη δωρεάν online πρόσκλησή σου εδώ

artoza.jpg

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ARTOZA 2025:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, 10:00- 19:00

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, 10:00- 19:00

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 10:00- 19:00

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, 10:00- 19:00

Τόπος διεξαγωγής: METROPOLITAN EXPO

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή