Η WorldVentures επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη Νέα γραφεία στο Amsterdam

Newsroom Newsroom

Η WorldVentures επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη Νέα γραφεία στο Amsterdam

Άμστερνταμ, Ολλανδία – Mάϊος 2017 – Η WorldVentures®, η κορυφαία στον κόσμο Εταιρεία – Συνδρομητικό Κλαμπ Διακοπών και Αναψυχής, άνοιξε στις 22 Απριλίου νέα γραφεία στο Άμστερνταμ.

Ο Jon McKillip, President of Global Sales, επικρότησε τις προσπάθειες όλων όσων συνέβαλαν στο άνοιγμα των νέων γραφείων, σημειώνοντας ότι: «Η παγκόσμια αγορά συνιστά μια σημαντική ευκαιρία για εταιρική ανάπτυξη. Με τα εγκαίνια των κεντρικών γραφείων μας για την Ευρώπη, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στους υπάρχοντες πελάτες μας και παράλληλα αποκτούμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τις ανάγκες των νέων πελατών μας στην Ευρώπη και να τις ικανοποιήσουμε. Δουλεύοντας μαζί με τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους μας έχουμε επιτύχει σπουδαία αποτελέσματα και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε άλλο ένα γραφείο για να υποστηρίξουμε τη διεθνή μας οικογένεια».

«Με το άνοιγμα αυτού του περιφερειακού γραφείου στοχεύουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη στην Ευρώπη» εξήγησε ο Kyle Lowe, Senior Vice President of Global Sales. «Κρίνοντας από την τεράστια αποδοχή που έχουν μέχρι σήμερα οι Συνδρομές Μέλους DreamTrips σε περίπου 30 αγορές σε όλον τον κόσμο, πιστεύουμε ότι ο κόσμος και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα ανταποκριθεί με τον ίδιο ενθουσιασμό».

Τα κεντρικά γραφεία της WorldVentures παγκοσμίως βρίσκονται στο Plano, Texas των ΗΠΑ και τα κεντρικά γραφεία για την Ασία στη Σινγκαπούρη. Άλλα τοπικά γραφεία βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ, τη Ταϊβάν, τη Μαλαισία, την Αυστραλία και τη Ν. Αφρική.

Σχετικά με τη WorldVentures

Η WorldVentures είναι ιδιωτική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ (Plano, Texas), η οποία παρέχει συνδρομές μέλους για μία μεγάλη γκάμα ταξιδιωτικών προϊόντων και εμπειριών αναψυχής. Στόχος της εταιρείας είναι να υποστηρίζει τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους της, τα μέλη των DreamTrips και τους εργαζομένους της να επιτυγχάνουν περισσότερη ελευθερία και ποιότητα στη ζωή τους.

Η WorldVentures λειτουργεί με το μοντέλο των απευθείας πώλησεων (Direct-Sales) με ενεργούς Αντιπροσώπους και Μέλη σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες: worldventures.com.

Σχετικά με τα DreamTrips

Το DreamTrips είναι ένα Kλάμπ ταξιδιών και αναψυχής όπου τα Μέλη απολαμβάνουν ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών και πολύτιμες προσφορές σε επιλεγμένα εστιατόρια, Ξενοδοχεία, εκδρομές και χώρους διασκέδασης σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή Mέλους DreamTrips απευθύνεται στην ιδιαίτερη νοοτροπία του ταξιδιώτη, και βασίζεται στην ιδέα ότι «ο καλύτερος τρόπος για να βιώσεις τον κόσμο είναι μαζί με ωραία παρέα». Για περισσότερες πληροφορίες: dreamtrips.com

Η WorldVentures επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη Νέα γραφεία στο Amsterdam
01
Η WorldVentures επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη Νέα γραφεία στο Amsterdam
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved