ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης

Το διάσημο, παραδοσιακό απόσταγμα, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει ταυτίσει το όνομά του στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με το εθνικό μας ποτό, το Ούζο.

Το διάσημο, παραδοσιακό απόσταγμα, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει ταυτίσει το όνομά του στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με το εθνικό μας ποτό, το Ούζο. Το success story του γλυκόπιοτου ούζου, έχει ενισχύσει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, προσδίδοντάς της κύρος και υπερηφάνεια σε μια εποχή που η εξωστρέφεια ενός προϊόντος μοιάζει σημαντικότερη από ποτέ.

Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρίσκεται σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. Από την Αμερική και τον Καναδά ως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και από την Ιαπωνία και τη Ρωσία ως τη Νότιο Αφρική και την Ταϋλάνδη.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Oι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων, ενώ από αυτό το ποσοστό, το 42% το απορροφά η Γερμανία, η οποία αποτελεί και την αγορά με τη μεγαλύτερη δυναμική της Ευρωζώνης. Το διάσημο απόσταγμα, έχει εισέλθει στις μεγαλύτερες αλυσίδες διανομής τροφίμων και ποτών σε όλες τις χώρες και ιδιαίτερα σε Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία και Ρωσία, ενώ έχει δυναμική παρουσία ακόμα και στην μακρινή Αυστραλία, στην μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ ποτών Dan Murphy’s σε 220 καταστήματα. Ακόμα και στις χώρες που υπάρχει κρατικό μονοπώλιο στην πώληση ποτών, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει βρει την θέση του σε Καναδά (Οντάριο, Κεμπέκ και Βρετανική Κολομβία), Ισλανδία και Φινλανδία.

Επίσης στη Γαλλία, μεταξύ άλλων, το γλυκόπιοτο Ούζο βρίσκεται με προβολή και διάθεση στο υψηλής γαστρονομικής ποιότητας μεσογειακό εστιατόριο Mavrommatis του luxury πολυκαταστήματος Galerie Lafayette σε Παρίσι, Μασσαλία και Saint-Laurent-du -Var αλλά και σε όλες τις boutique και τα εστιατόρια του ομίλου Mavrommatis.

Πέρα όμως από αλυσίδες τροφίμων, το διάσημο ελληνικό απόσταγμα βρίσκεται και σε duty free shops, προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να πάρουν λίγη Ελλάδα μαζί τους. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου διατίθεται στα Duty Free Ελλάδος, Ντουμπάι, Ισραήλ, Κύπρου, Ιράκ, Τουρκίας και Ισλανδίας.

Η εξωστρέφεια του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου δεν σταματά εδώ. Είναι παρόν στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων & ποτών: Prowein 2017, Fine Food Australia 2017- Commercial Drinks Show.

Με αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία για την εξωστρέφεια, το Ούζο Πλωμαρίου με την σημαντική εξαγωγική του δραστηριότητα, έχει καταφέρει να φτάσει στα ποτήρια περισσότερων από 1,5 δισεκατομμύρια καταναλωτές εκτός Ελλάδος! Ένα ταξίδι που συνεχίζεται δυναμικά, μεταφέροντας τα αρώματα και τις γεύσεις της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο!

Ροή Ειδήσεων