ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μία νέα πρόταση στην αγαπημένη γειτονιά του Χαλανδρίου από την ομάδα CHEFI

Μία νέα πρόταση στην αγαπημένη γειτονιά του Χαλανδρίου από την ομάδα CHEFI

Tο CHEFI Grill είναι το νέο project της ταλαντούχας ομάδας του CHEFI, το οποίο εστιάζει στο ποιοτικό και προσιτό grill, με πιάτα που απογειώνουν τη γεύση και φτιάχνουν τη διάθεση.

Η έμπνευση ξεκινά από το ότι το φαγητό πρέπει να φέρνει χαμόγελο και στόχος της ομάδας είναι να προσφέρει στους πελάτες της μία fun, ευχάριστη ατμόσφαιρα και φαγητό που θα τους φτιάχνει τη μέρα σε ένα χαλαρό, φιλόξενο περιβάλλον και μία ομάδα από χαρούμενους ανθρώπους.

Στο μενού του CHEFI Grill πρωταγωνιστής είναι η σχάρα, με εξαιρετικής ποιότητας rib eye, bon fillet, χοιρινό iberico & picanha αλλά και easy going πιάτα όπως κοτόπουλο, σολωμός, burgers, spare ribs, όλα με συνοδευτικά & sauce της επιλογής του πελάτη με απεριόριστα refills. Πέρα από το grill, το μενού συμπληρώνεται από λαχταριστά ορεκτικά όπως χοιρινά sliders, CHEFI hot dogs & δημιουργικές σαλάτες ενώ προσφέρονται και επιλογές ζυμαρικών για όσους δεν προτιμούν το κρέας. Στο φινάλε αγαπημένα γλυκά όπως το mille feuilles, το chocolate orgasm και το tiramisu βάζουν σε πειρασμό ακόμα και τους πιο εγκρατείς.

Νέα σεζόν με νέο décor, νέες προτάσεις και πάντα την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και θετική διάθεση CHEFI, τώρα ανοιχτά και την Κυριακή το μεσημέρι από τη 13.00

Όλοι οι foodies δίνουν ραντεβού στο νέο fun & fantastic CHEFI Grill

Stay tuned ?

CHEFI SOCIAL MEDIA

FACEBOOK @chefi.grill

INSTAGRAM: @chefi_restaurant

CHEFI Grill: Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι

Κρατήσεις: τηλ. 2106815774 / E-mail: chefi@chefi.gr

www.chefi.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Τρίτη - Σάββατο: από τις 19:00

Κυριακή ΜΕΣΗΜΕΡΙ από τις 13.00

Προσφέρεται υπηρεσία parking.