ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grace Mykonos: Αυτό το ξενοδοχείο είναι το «στολίδι» της Μυκόνου

Grace Mykonos: Αυτό το ξενοδοχείο είναι το «στολίδι» της Μυκόνου

Απόκρημνη ομορφιά, κρυστάλλινα νερά, παραδεισένιες παραλίες, απέραντο γαλάζιο, στενά λιθόστρωτα καλντερίμια, αυτές είναι μόνο μερικές από τις χαρακτηριστικές εικόνες που σχηματίζονται στο μυαλό μας όταν ακούμε το όνομα «Μύκονος».

Το αγαπημένο νησί εγχώριων και διεθνών celebrities, καταφέρνει κάθε καλοκαίρι να μαγνητίζει τη λάμψη από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό που την καθιέρωσε σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά και έναν από τους προορισμούς με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κάθε καλοκαίρι. Το δημοφιλές «νησί των Αέρηδων», καταφέρνει και συγκεντρώνει όλον τον πλούτο και τα «φώτα» πάνω του, με αποτέλεσμα να «ανθίζουν» στις πλαγιές του υπερπολυτελή καταλύματα με ένα… ετοιμοπόλεμο και καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση, ακόμη και αυτή του πιο ιδιότροπου επισκέπτη, ο οποίος θέλει να νιώθει ακόμη και στις διακοπές σαν στο… σπίτι του!

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα επιβλητικά ξενοδοχεία, ένα είναι εκείνο που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο για το αριστοτεχνικό design του όσο και για τις ασύγκριτες παροχές που προσφέρει και αυτό δεν είναι άλλο από το βραβευμένο exclusive boutique ξενοδοχείο, Grace Mykonos. Στο διάσημο ξενοδοχείο, η έννοια της πολυτέλειας, λαμβάνει χωρίς υπερβολή, εξωπραγματικές διαστάσεις!

Το Grace Mykonos είναι η «χρυσή τομή» όπου η αυθεντική κυκλαδίτικη παράδοση, συναντάει τη σύγχρονη άνεση. Τα δύο αυτά ασύνδετα χαρακτηριστικά, «παντρεύονται» με έναν ξεχωριστό και αριστοτεχνικό τρόπο, ανακηρύσσοντας το ευάερο κατάλυμα σε γοητευτικό «κόσμημα» του νησιού. Ελάχιστα μόλις βήματα από τη «χρυσή» και προστατευμένη ακτή του Αγίου Στεφάνου, διαθέτει deluxe δωμάτια με πισίνα και ιδιωτική βεράντα που «βλέπει» στο παραμυθένιο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου, μοντέρνες και ευάερες junior σουίτες και παραθαλάσσιες, ακόμη μεγαλύτερου μεγέθους, με θερμαινόμενη πισίνα, ιδιωτικό ασανσέρ και χαμάμ.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά, το οποίο κάνει το exclusive boutique ξενοδοχείο να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός πως καταφέρνει και συνδυάζει τη μεσογειακή «αυθεντική» φιλοξενία με την εξατομικευμένη και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση. Θέλοντας να μην αφήνει κανέναν επισκέπτη παραπονεμένο, διαθέτει μία γευστική μεσογειακή κουζίνα, πλούσια σε κυκλαδίτικες πρώτες ύλες και προσαρμοσμένη σε πιο διεθνή πιάτα. Συγχρόνως, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στο προσωπικό για κάτι πιο… σπέσιαλ, σχεδιάζοντας όχι μόνο ένα γεύμα, αλλά μία ολόκληρη βραδιά όπως αυτός ονειρεύεται!

Φυσικά οι παροχές δεν σταματούν εδώ! Το Grace Mykonos, γνωρίζοντας την ανάγκη όσων επισκέπτονται τη Μύκονο να «ξεφύγουν» κάπως από το κοινότυπο lifestyle και να αναζητήσουν πιο ιδιαίτερες δραστηριότητες, οι οποίες θα τους φέρουν ακόμη πιο κοντά με την κουλτούρα του τόπου, δημιούργησε τα Bespoke Experiences. Πρόκειται για μία σειρά ανεπανάληπτων εμπειριών, τα οποία σας κάνουν «δώρο» τις πιο όμορφες αναμνήσεις για την… επιστροφή σας στο σπίτι. Μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται η εξερεύνηση ενός εμβληματικού φάρου του 19ου αιώνα, μία περιήγηση στους άγρια λαξεμένους κολπίσκους του νησιού κάνοντας… κουπί, ακόμη και μία κρουαζιέρα στις πιο δημοφιλείς ακτές του νησιού με ένα παραδοσιακό ψαροκάικο!

Αν φέτος σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη «βασίλισσα» των Κυκλάδων, να ξέρετε πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κορυφαίο Grace Mykonos! Εκεί όπου κάθε στιγμή, κάθε ανάμνηση των διακοπών σας, είναι σίγουρο πως θα σας μείνει αξέχαστη.