ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψάχνεις κλιματιστικό; Βρες το ιδανικό για τον χώρο σου σε μόλις τέσσερα βήματα

Ψάχνεις κλιματιστικό; Βρες το ιδανικό για τον χώρο σου σε μόλις τέσσερα βήματα

Είναι η επιλογή του κλιματιστικού «quiz» για δυνατούς λύτες; Με τους παράγοντες που καθιστούν ένα air-condition ιδανικό για έναν χώρο να ποικίλουν, η αγορά της πιο αποδοτικής ηλεκτρικής συσκευής ψύξης και θέρμανσης αποδεικνύεται μία όχι και τόσο εύκολη υπόθεση. 

Μπορεί να υπάρχουν πολλές αξιόπιστες μάρκες κλιματιστικών για να διαλέξεις, ωστόσο η επίτευξη της τέλειας θερμοκρασίας στην κατοικία ή την επαγγελματική στέγη που θέλεις να καλύψεις, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την τεχνολογική υπεροχή της εκάστοτε συσκευής. Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά στη «μάχη» με τις υψηλές θερμοκρασίες, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, αλλά και με τις… υπό το μηδέν διαθέσεις του Χειμώνα!

Τι παραπάνω, λοιπόν, χρειάζεται να γνωρίζει ο υποψήφιος καταναλωτής, πριν την αγορά ενός κλιματιστικού; Σε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να εστιάσει την προσοχή του και πού, τελικά, θα βρει απαντήσεις; Αν και τα κριτήρια επιλογής του καταλληλότερου air-condition για ένα χώρο, μπορεί να «γενούν» συνεχώς νέες απορίες, οι διαδικασίες της αναζήτησης και του εντοπισμού του ιδανικού κλιματισμού έγιναν πιο άνετες και πιο εύκολες από ποτέ, χάρη στη νέα πρωτοποριακή online υπηρεσία, που προσφέρει το Public.gr, με ενισχυμένο και κατατοπιστικό περιεχόμενο. Στο εξής, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν και να αγοράσουν, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, το κλιματιστικό που ανταποκρίνεται στις δικές τους ανάγκες, απαντώντας σε μόλις τέσσερις πολύ απλές ερωτήσεις!

Air-condition σε τέσσερα κλικ

Μέσω ενός πανεύχρηστου «έξυπνου» οδηγού, ο καταναλωτής μπορεί, με -κυριολεκτικά- τέσσερα κλικ από το smartphone, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή, να επιλέξει το κλιματιστικό που είναι κομμένο και ραμμένο για τον χώρο του, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στην «επιστήμη» των κλιματιστικών. Οι πληροφορίες, δηλαδή, που χρειάζεται να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος δεν σχετίζονται με τον… συντελεστή απόδοσης, τις στροφές του συμπιεστή και την ενεργειακή κλάση της ηλεκτρικής συσκευής, αλλά με το μέγεθος και τον όροφο της κατοικίας ή της επαγγελματικής στέγης, που θέλει να καλύψει με τον κλιματισμό, τη γενικότερη διαρρύθμιση και τον αριθμό των δωματίων που διαθέτει ο χώρος, καθώς και με τις διαστάσεις των παραθύρων με άμεσο ηλιακό φως.

Χωρίς, λοιπόν, να… χάνεται στη μετάφραση της «κλιματιστικής», ο καταναλωτής μπορεί βάσει των τεσσάρων βημάτων του καινοτόμου online οδηγού στο Public.gr, να εντοπίσει το ιδανικό air-condition, ξεκινώντας με την επιλογή των τετραγωνικών του χώρου. Στη συνέχεια, πρέπει να απαντήσει στο αν το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο, τον τελευταίο ή σε ενδιάμεσο όροφο και μετά να επιλέξει ένα από τα προεπιλεγμένα στοιχεία, που χαρακτηρίζουν καλύτερα τον χώρο του. Και επειδή τα «έξυπνα» κλιματιστικά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά, στο τέταρτο και τελευταίο βήμα, ο χρήστης καλείται να απαντήσει στο αν επιθυμεί να υποστηρίζει και λειτουργία ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να μπορεί να το ενεργοποιεί και να το απενεργοποιεί, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε βρίσκεται!

Αν, παραδείγματος χάρη, το κλιματιστικό προορίζεται για δωμάτιο 20-35 τετραγωνικών μέτρων σε ενδιάμεσο όροφο και με κύριο χαρακτηριστικό του χώρου τις υψηλές θερμοκρασίες ανά εποχή, ο ηλεκτρονικός «σύμβουλος» θα κατευθύνει το χρήστη στην επιλογή ηλεκτρικής συσκευής ψύξης και θέρμανσης των 16.000-18.000 BTU, χωρίς να χρειάζεται να κάνει μαθηματικές πράξεις για να βρει την καταλληλότερη απόδοση. Οι ευκολίες, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν εικόνες και video για την καλύτερη παρουσίαση του κλιματιστικού, φωτογραφικό υλικό με την εξωτερική μονάδα και το τηλεχειριστήριο, τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, αναλύσεις των ειδικών λειτουργιών του air-condition και του τηλεχειριστηρίου, την απεικόνιση και επεξήγηση της ενεργειακής ετικέτας ανά κωδικό προϊόντος, καθώς και τη δυνατότητα να κατεβάσουν και να ανατρέξουν στους καταλόγους των κατασκευαστών για περισσότερες πληροφορίες.

Αν, λοιπόν, ανυπομονείς να αγοράσεις το νέο σου κλιματιστικό, μπες τώρα στο Public.gr ή -αν είσαι του τηλεφώνου- κάλεσε στο 800 500 1000 και ο προσωπικός σου σύμβουλος θα αναλάβει να σε ενημερώσει για όλες τις νέες τεχνολογίες, να σου βρει το κλιματιστικό που σε καλύπτει 100% στην καλύτερη τιμή και να κλείσει για σένα το ραντεβού παράδοσης και εγκατάστασης στον χρόνο που σε εξυπηρετεί!