ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απώλειες στην Wall Street - Οι εξελίξεις για το εμβόλιο αυξάνουν την τιμή του πετρελαίου

Απώλειες στην Wall Street - Οι εξελίξεις για το εμβόλιο αυξάνουν την τιμή του πετρελαίου
ASSOCIATED PRESS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Με πτώση έκλεισε την Τετάρτη (18/11) το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στην Wall Street.

Οι επενδυτές παραμένουν απαισιόδοξοι για την πορεία της πανδημίας και τον αντίκτυπο που θα έχει στην παγκόσμια οικονομία, παρά τη συγκρατημένη η αισιοδοξία για την πρόοδο στα εμβόλια του κορονοϊού.

Οι δείκτες

Ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με πτώση 344,93 μονάδων (-1,16%), στις 29.438,42 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε μειωμένος κατά 97,74 μονάδες (-0,82%), στις 11.801,6 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 41,74 μονάδων (-1,16%), στις 3.567,79 μονάδες.

Άνοδος για το πετρέλαιο

Με κέρδη έκλεισε την Τετάρτη η τιμή του πετρελαίου.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα υποψήφια εμβόλια αναζωπύρωσαν τις ελπίδες για βελτίωση της οικονομίας και συγκεκριμένα της ενεργειακής ζήτησης.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αμερικάνικου αργού τύπου West Texas Intermediate (WTI) παραδόσεως Δεκεμβρίου ενισχύθηκε κατά 39 σεντς ή κατά 0,9% στα 41,82 δολ. το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Φλέγεται» από τα κρούσματα η Βόρεια Ελλάδα - Τα νέα μέτρα που έρχονται