ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μικτά πρόσημα στη Wall Street - Άνοδος για το πετρέλαιο

Μικτά πρόσημα στη Wall Street - Άνοδος για το πετρέλαιο
ASSOCIATED PRESS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Χωρίς κατεύθυνση έκλεισε την Πέμπτη (3/12) το χρηματιστήριο της Wall Street, στη Νέα Υόρκη.

Οι επενδυτές να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στα νέα για τα εμβόλια του κορονοϊού, αλλα στις συζητήσεις στο Κογκρέσο για ένα νέο πακέτο δημοσιονομικής τόνωσης της οικονομίας των ΗΠΑ.

Οι δείκτες

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 85,73 μονάδων (+0,29%), στις 29.969,52 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε ενισχυμένος κατά 27,82 μονάδες (+0,23%), στις 12.377,18 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται πιο αντιπροσωπευτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 2,29 μονάδων (-0,06%), στις 3.666,72 μονάδες.

Κέρδη για το αργό

Με κέρδη έκλεισαν την Πέμπτη οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αμερικάνικου αργού τύπου West Texas Intermediate (WTI) παραδόσεως Ιανουαρίου κέρδισε 36 σεντς ή 0,8%, στα 45,64 δολ. το βαρέλι. στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στο ICE Futures του Λονδίνου, το παγκόσμιο σημείο αναφοράς, πετρέλαιο τύπου Brent παράδοσης Φεβρουαρίου, πρόσθεσε 46 σεντς ή 1%, στα 48,71 δολ. το βαρέλι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση Γκάγκα στο Newsbomb.gr: Αν γιορτάσουμε ομαδικά τα Χριστούγεννα θα έχουμε τρίτο κύμα