Η ΔΕΗ προτείνει λύσεις εξόφλησης με δόσεις και επιστροφή χρημάτων

Με πρωτοβουλίες από επιχειρήσεις και φορείς που θα στηρίξουν τους καταναλωτές ώστε να αντεπεξέρχονται στις υποχρεώσεις και τις πληρωμές τους, μπορεί η κοινωνία να ξεπεράσει τις συνέπειες από την παγκόσμια αστάθεια που προκαλεί η συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση.

Η ΔΕΗ προτείνει λύσεις εξόφλησης με δόσεις και επιστροφή χρημάτων
1'

Οι περισσότερο βιώσιμες και πιο ευνοϊκές λύσεις προς όσους δυσκολεύονται με τις πληρωμές τους, είναι, λοιπόν, πιο απαραίτητες από ποτέ.

Σε αυτό το πλαίσιο και η ΔΕΗ, γνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών της, παρέχει διευκολύνσεις σε όσους έχουν αρρύθμιστες οφειλές, με τα προγράμματα διακανονισμών στα οποία προστίθεται η δυνατότητα διακανονισμού* της πληρωμής του ληξιπρόθεσμου λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος σε 6 δόσεις και επιστροφή του ποσού της προκαταβολής. Η προκαταβολή επιστρέφεται ως επιβράβευση, στους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους μέχρι 10 Νοεμβρίου 2022.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή που ξεκινά από €500 και φτάνει έως και €3.000 και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής.

Συγκεκριμένα:

Ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής

Προκαταβολή

και αντίστοιχη επιστροφή

500,00€ - 1.000,00 €

50 €

1.000,01€ - 2.000,00 €

100 €

2.000,01€ - 3.000,00 €

200 €

Η προκαταβολή επιστρέφεται στον πελάτη της ΔΕΗ στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος, αφού ολοκληρωθεί η συνολική αποπληρωμή των δόσεων και των τρεχόντων λογαριασμών χωρίς καθυστερήσεις.

Παράλληλα, η ΔΕΗ εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω.

Εάν ενδιαφέρεστε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας αποτελεσματικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών, επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ: 800-900 -1000.

*τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ παραμένουν σε ισχύ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή