ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Ripple πούλησε 240.000.0000 XRP οδηγώντας σε πτώση 17% στο token

H Ripple πούλησε 240.000.0000 XRP οδηγώντας σε πτώση 17% στο token

Η Ripple έγινε πρωτοσέλιδο καθώς πούλησε μια σημαντική ποσότητα XRP tokens από το ξεκλείδωμα του Μαρτίου.

Η Ripple έγινε πρωτοσέλιδο καθώς πούλησε μια σημαντική ποσότητα XRP tokens από το ξεκλείδωμα του Μαρτίου. Ειδικότερα, η εταιρεία προέβη στην πώληση 240 εκατομμυρίων XRP, κάτι που φυσικά οδήγησε σε ένα αρνητικό κλίμα στο οικοσύστημα και περίπου 17% πτώση στην τιμή του κρυπτονομίσματος.

Επενδύστε στο Dogecoin20

Πώληση 240.000.0000 XRP από την Ripple

Σύμφωνα με το XRPScan, η Ripple ξεκίνησε την πώληση των token XRP για τον Μάρτιο, ξεκινώντας με τη μεταφορά 100 εκατομμυρίων token στις 5 Μαρτίου. Αυτή η συναλλαγή, η οποία αποτιμήθηκε στα 63 εκατομμύρια δολάρια με βάση την αγοραία αξία του XRP εκείνη τη στιγμή, σηματοδότησε την έναρξη των πωλήσεων XRP της Ripple για τον μήνα.

Λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αργότερα, στις 13 Μαρτίου, η Ripple εκτέλεσε άλλη μια σημαντική μεταφορά. Αυτήν τη φορά, το ποσό ανερχόταν σε 140 εκατομμύρια XRP, τα οποία στάλθηκαν σε εξωτερική διεύθυνση. Με την αξία του XRP να ξεπερνά τα 94,5 εκατομμύρια δολάρια, η συναλλαγή αυτή ενίσχυσε περαιτέρω τον αντίκτυπο των πωλήσεων XRP της Ripple στην αγορά.

Επίδραση στην τιμή και την αγορά του XRP

Η χρονική στιγμή των πωλήσεων XRP της Ripple, συνέπεσε με μια περίοδο αυξημένης μεταβλητότητας στην αγορά. Στις 15 Μαρτίου, το XRP σημείωσε απότομη πτώση άνω του 17%, πέφτοντας από το υψηλό των 0,6685 δολαρίων στο χαμηλό των 0,5502 δολαρίων. Ομοίως, την ημέρα της τελευταίας πώλησης XRP από την Ripple, το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο σημείωσε σημαντική πτώση από το όριο των 0,7 δολαρίων στα 0,6727 δολάρια.

Παρά την κατάρρευση της τιμής, το XRP κατάφερε να σημειώσει μερική ανάκαμψη, διεκδικώντας εκ νέου τις τιμές των 0,60 και 0,61 δολαρίων. Αυτήν τη στιγμή, το XRP διαπραγματεύεται στα 0,6128 δολάρια.

Τα μέλη της κοινότητας του XRP εξακολουθούν να εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τον αντίκτυπο του μηνιαίου ξεκλειδώματος escrow της Ripple και των επακόλουθων πωλήσεων στην τιμή του κρυπτονομίσματος. Η πληθωριστική πίεση που προκύπτει από αυτές τις ενέργειες, θεωρείται σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην υποτονική απόδοση του XRP στην αγορά.

Dogecoin20 - Η καλύτερη εναλλακτική επένδυση για τον Μάρτιο 2024

Εν μέσω της αναταραχής γύρω από τη Ripple και το XRP, ένα νέο κρυπτονόμισμα έχει κάνει θραύση και συγκεκριμένα το Dogecoin20 ($DOGE20). Καθώς οι ενέργειες της Ripple προκαλούν αβεβαιότητα στην αγορά, οι επενδυτές αναζητούν εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν υψηλές προοπτικές και καινοτομίες.

Το Dogecoin20 , το οποίο βασίζεται στο δίκτυο Ethereum, αποτελεί ένα από τα καλύτερα νέα κρυπτονομίσματα το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης. Ειδικότερα, το Dogecoin20 ενσαρκώνει την αποκέντρωση διακυβέρνηση, ευθυγραμμισμένο με τις βασικές αρχές του κρυπτονομίσματος. Επιπρόσθετα, το έργο προσφέρει μια νέα προοπτική για τα κρυπτονομίσματα που εμπνέονται από τα memes, συνδυάζοντας χιούμορ, καινοτομία και συμμετοχή της κοινότητας.

Με τη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία στοιχηματισμού (staking), την προσέγγιση με επίκεντρο την κοινότητα και τη δέσμευση για φιλανθρωπίες, το Dogecoin20 στοχεύει να χαράξει μια ξεχωριστή θέση στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο των κρυπτονομισμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην προπώληση του DOGE20 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου.

Επενδύστε στο Dogecoin20

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.