ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ICAP: Έμφαση σε Data Management

ICAP: Έμφαση σε Data Management

Έμφαση στις Υπηρεσίες Διαχείρισης Δεδομένων από την ICAP Group Ο Α.Τσούμπρης επικεφαλής των Υπηρεσιών Consulting για τον Ιδιωτικό Τομέα

Στην Διοικητική Ομάδα του Ομίλου ICAP, προσετέθη ο Απόστολος Τσούμπρης, προερχόμενος από την IntelliSolutions όπου κατείχε τη θέση του Chief Operating Officer. Ο Α.Τσούμπρης ανέλαβε Director -Επικεφαλής του Συμβουλευτικού Κλάδου της ICAP Group για τον Ιδιωτικό Τομέα με επίκεντρο τις υπηρεσίες Big Data Management, Business Planning & Strategy, Corporate Performance Management & Improvement, Business Intelligence, αλλά και υπηρεσίες Customer Strategy & Marketing.

Ο Α.Τσούμπρης είναι κάτοχος Πτυχίου Computer Engineering και Informatics και με Μεταπτυχιακές σπουδές σε Business Intelligence από το Πολυτεχνείο της Πάτρας. Η προσθήκη αυτή στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου, ανάμεσα σε άλλες ενέργειες, θα ενισχύσει τη στρατηγική απόφαση για ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις Υπηρεσίες Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων.

Ο Όμιλος ουσιαστικά αξιοποιεί την τεχνογνωσία του που για την παροχή των δικών του υπηρεσιών, τα τελευταία 50 χρόνια συγκεντρώνει, αναλύει και διαχειρίζεται μεγάλους όγκους δεδομένων. Αυτή την μοναδική τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την μεγάλη Συμβουλευτική εμπειρία που διαθέτει προσδοκά η ICAP Group να την αξιοποιήσεις προς όφελος των Πελατών της.

H ICAP Group - με 1.300 εργαζομένους είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance στις αρχές του 2007, η ICAP Group, εξελισσόμενη σε ένα πολυσχιδή οργανισμό, παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People Solutions.