ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπει... ξένος στην Γενική Γραμματεία Εσόδων

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπει... ξένος στην Γενική Γραμματεία Εσόδων

Βιάζονται να βγάλουν τον αντικαταστάτη του Θεοχάρη - Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr κάνουν λόγο ακόμα και για ξένο υποψήφιο.

Συνεδριάζει η επιτροπή που θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες για τη θέση του Χάρη Θεοχάρη. Το ενδιαφέρον για τη θέση είναι ιδιαίτερα υψηλό, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τα βιογραφικά έφτασαν κατά ..δεκάδες!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην επόμενη φάση πέρασαν λιγότερα από 10, τα οποία και αξιολογούνται αυτή την ώρα. Η ανακοίνωση του ονόματος μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, αφού το Μαξίμου και ο Γκίκας Χαρδούβελης θέλουν να έχουν ορίσει νέο γενικό γραμματέα εσόδων πριν το Eurogroup της Πέμπτης.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες, όπως λένε οι πληροφορίες, βρίσκεται και το όνομα ενός ξένου προσώπου, με θητεία στο γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών. Ελληνικά μπορεί να μην μιλά, αλλά έχει τη στήριξη και μέρους των δανειστών.

Η τρόικα θέλει να δει ως νέο γενικό γραμματέα δημοσίων εσόδων, έναν έμπιστο άνθρωπο με τον οποίο θα μπορούν να μιλούν και να συνεννοούνται, όπως γινόταν με τον Χάρη Θεοχάρη.

Υπομονή σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τα πάντα!