ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Μοσκοβισί στις 3 και 4 Νοεμβρίου

Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου Μοσκοβισί στις 3 και 4 Νοεμβρίου

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο Επίτροπος, αρμόδιος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, τη Φορολογία και τα Τελωνεία, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2015.

Την Τρίτη (3/11), θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα στις 17.30 μμ στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Χουλιαράκη στις 18.30 μμ στο υπουργείο.

Την Τετάρτη (4/11), ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο στις 10.30 το πρωί στο υπουργείο) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Mοσκοβισί θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη και τον υφυπουργό κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και αμέσως μετά θα επισκεφθούν μαζί τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, τις εργασίες αναστήλωσης και αποκατάστασης του οποίου συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχετικές ειδήσεις