ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Σε ΝΑΤΟϊκή και Μερκελική μεταστροφή ο ΣΥΡΙΖΑ

Κουμουτσάκος: Σε ΝΑΤΟϊκή και Μερκελική μεταστροφή ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, επαναλαμβάνοντας τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, και εξήγησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν εμπιστεύεται τη διαπραγματευτική ικανότητα του πρωθυπουργού.

Ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, το Σάββατο (12/03/2016) επισήμανε ότι «θα ήταν επικίνδυνη η προσπάθεια διασύνδεσης προσφυγικού και αξιολόγησης και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πως μπορεί να χειριστεί τα θέματα».

Αναφορικά με τη συμφωνία για την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «χάθηκε στις λεπτομέρειες» και τώρα είναι αντιμέτωπη με ανυπόστατα τουρκικά αιτήματα. Τόνισε, επίσης, πως «υπήρξε μια ΝΑΤΟϊκή και Μερκελική" μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κανένα οργανωμένο σχέδιο να αντιμετωπίσει την εξέλιξη του προσφυγικού», φέρνοντας ως παράδειγμα, ότι «νομίζαμε ότι ο κ. Μουζάλας συντόνιζε, μας προέκυψε ο κ. Βίτσας και από αμιγώς πολιτική αντιμετώπιση του ζητήματος, μπαίνει και η αίσθηση του στρατιωτικού».

Τέλος, αναφερόμενος στις τουρκικές αμφισβητήσεις στο Αιγαίο, τόνισε πως είναι στο χέρι μας «να μην τεθούν υπό αμφισβήτηση, αλλά για να μην φτάσουμε στο επόμενο στάδιο και να μην κινδυνεύουν, χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση».

Σχετικές ειδήσεις