ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρτάλης: Διαδικασίες διαδοχής αύριο χωρίς υποψηφιότητα Παπανδρέου

Καρτάλης: Διαδικασίες διαδοχής αύριο χωρίς υποψηφιότητα Παπανδρέου

Να ανοίξουν άμεσα οι διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, ζητά ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης, υπό την προϋπόθεση να μην είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Περιμένω να ανοίξουν οι διαδικασίες αύριο. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Παπανδρέου έχει εκείνη την δημοκρατική ευαισθησία ώστε να ανοίξει αύριο τις διαδικασίες για τον επόμενο πρόεδρο του κινήματος όποιος και αν είναι αυτός», δήλωσε ο βουλευτής Μαγνησίας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Έτσι όπως λειτουργεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ, με ένα τρόπο που το φέρνει ακόμα πιο μακριά από την κοινωνία, το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί βαθαίνει και όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό αναλαμβάνουν πολύ σοβαρή ευθύνη, όχι μόνο σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν ανήκει σε κανέναν, δεν είναι ιδιοκτησιακό στοιχείο», πρόσθεσε ο κ. Καρτάλης και κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος λέγοντας:

«Θα διευκόλυνε να μην είναι υποψήφιος, γιατί σε κάθε κρίση χρειάζεται μια εκτονωτική κίνηση. Αλλά δεν είμαι αυτός που θα υπαγορεύσω το τι θα κάνει. Αυτά τα μακρόσυρτα σχέδια περί συνεδρίων που θα προηγηθούν δίνουν την εικόνα στον κόσμο ενός βυζαντινισμού που τον απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τα κόμματα».