ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας με βίντεο στο Facebook: Εμείς μένουμε σπίτι, η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της

Τσίπρας με βίντεο στο Facebook: Εμείς μένουμε σπίτι, η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της
INTIME NEWS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις«Εμείς μένουμε σπίτι. Όλοι και όλες. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας παράλληλα από την Πολιτεία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

«Η Πολιτεία όμως να μην κρύβει τη δική της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας. Να αναλάβει και αυτή τη δική της. Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή», σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας, αναρτώντας, επίσης, βίντεο με μηνύματα «Μένουμε σπίτι» στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τηλεδιάσκεψη με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Εμείς μένουμε σπίτι, με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης

Εμείς μένουμε σπίτι. Όλοι και όλες. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Η Πολιτεία όμως να μην κρύβει τη δική της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας. Να αναλάβει και αυτή τη δική της. Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή. #μενουμεσπιτι #menoumespiti

Geplaatst door Alexis Tsipras op Maandag 23 maart 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αγωνία για την αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα – Γιατί είναι κρίσιμος ο Απρίλιος

Σχετικές ειδήσεις