ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για Σύνοδο Κορυφής: «Γιατί πέταξε λευκή πετσέτα ο κ. Μητσοτάκης;»

Τσίπρας για Σύνοδο Κορυφής: «Γιατί πέταξε λευκή πετσέτα ο κ. Μητσοτάκης;»
INTIME

«Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη, αλλά δεν τον έφτασε καν», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Ούτε κυρώσεις στην Τουρκία, ούτε καν ένας μηχανισμός που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αν ξεκινήσουν ξανά οι προκλήσεις», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ. Τσίπρας προσθέτει πως «το ερώτημα είναι γιατί τελικά πέταξε λευκή πετσέτα; Και μάλιστα τη μέρα που ανακοινώνεται επισήμως η ανάρτηση του Τουρκολιβυκού Συμφώνου στον ΟΗΕ. Τη μέρα που ανακοινώνεται συμφωνία των δυο πλευρών στο ΝΑΤΟ. Μια μέρα μετά την αναχώρηση Πομπέο από την Ελλάδα».

«Όσο δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συμφώνησε, υπέγραψε και υπογράφει στο Βερολίνο, θα τα αποδίδουμε όλα αυτά στην απλή σύμπτωση», σχολιάζει.

Πέτσας για Τσίπρα: «Ο μοναδικός άνθρωπος που δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα»

«Ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα από τη χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία, είναι ο κύριος Τσίπρας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θλιβερή εξαίρεση, που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο συγκρινόμενη με τις αντιδράσεις όλων των διεθνών παραγόντων, περιλαμβανομένης της ίδιας της Τουρκίας και του διεθνούς Τύπου» αναφέρει ο κ. Πέτσας και προσθέτει:

«Καταλαβαίνουμε ότι προσπαθεί να βρει σωσίβιο από τα εσωκομματικά του προβλήματα, αλλά απάντηση σε αυτά δεν είναι η πολιτική μυωπία και η μικροψυχία, ιδίως όταν τοποθετείται σε τόσο κρίσιμα θέματα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Συναγερμός στην Πέλλα: Κλείνει κονσερβοποιία με 114 κρούσματα