ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Meeting Point: Ο Αλέξης Τσίπρας αποκλειστικά στην Όλγα Τρέμη και στο Newsbomb.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Όλγα Τρέμη και στο Newsbomb.gr

Η Όλγα Τρέμη και το «Meeting Point» κάνουν πρεμιέρα στο Newsbomb.gr την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 με πρώτο προσκεκλημένο τον πρώην Πρωθυπουργό και νυν Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει πολλές… συζητήσεις.

Τι λέει για τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης και τη διαχείρισή τους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, πώς κρίνει τις δημοσκοπήσεις, πότε θεωρεί ότι θα γίνουν οι επόμενες εκλογές, πόσο κοντά είναι μια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ και ποια είναι η σχέση του με τον Γιώργο Παπανδρέου;

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας καταθέτει στην Όλγα Τρέμη την άποψή του για τα ελληνοτουρκικά, σχολιάζει τις εξελίξεις στην Προανακριτική με τον Νίκο Παππά, ενώ αναφέρεται και στη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην υπουργό του.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει σε μια δήλωση όλο νόημα για την επόμενη μέρα του ιδίου στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και το viral τραγούδι του Μυθριδάτη για την κυβερνητική πολιτική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr