ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάσος Ηλιόπουλος: Πρώτη φορά κατηγορείται η αντιπολίτευση για έναν αποτυχημένο ανασχηματισμό

Νάσος Ηλιόπουλος: Πρώτη φορά κατηγορείται η αντιπολίτευση για έναν αποτυχημένο ανασχηματισμό
Intime News | ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Για την μη αποδοχή της υπουργοποίησης από μέρους του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι «η συνεννόηση περνάει μέσα από πολιτικές»

Για επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν έχουν δικαιωθεί, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τον χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης. «Είναι η πρώτη φορά που για αποτυχημένο ανασχηματισμό κατηγορείται η αντιπολίτευση», είπε στη συνέχεια.

Για την μη αποδοχή της υπουργοποίησης από μέρους του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι «η συνεννόηση περνάει μέσα από πολιτικές», ενώ συμπλήρωσε ότι «είναι η πρώτη φορά που για αποτυχημένο ανασχηματισμό κατηγορείται η αντιπολίτευση».

«Η διαδικασία συνεννόησης και πολιτικού διαλόγου ποτέ δεν κρίνεται από τα πολιτικά πρόσωπα», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη,στην πρόσφατη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν γίνεται να προσβάλλει με σεξιστικό τρόπο την κ. Γεννηματά».

Μιλώντας στο OPEN TV το πρωί της Τετάρτης (1/9), ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «χυδαιότητα» του πρωθυπουργού καθώς έφτασε στο σημείο να «συγκρίνει» ανθρώπινες ζωές με στρέμματα.

Τέλος, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας ότι «το γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι τόσο μεταδοτική ειδικά στους μαθητές και στις μικρές ηλικίες, και το γεγονός ότι η κυβέρνηση για άλλη μία χρονιά σχεδιάζει να ανοίξει τα σχολεία με 25 μαθητές ανά τάξη, πρέπει να αλλάξει έστω και τώρα. Κάνουμε έκκληση να ανοίξουν τα σχολεία έστω και τώρα με διαφορετικούς όρους, αλλιώς το σύνολο της κοινωνίας θα πληρώσει τα σπασμένα της κυβερνητικής πολιτικής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Aφγανιστάν: Πέντε μύθοι γύρω από μία προδιαγεγραμμένη καταστροφή

Ανασχηματισμός: Οι «χειρουργικές» αλλαγές, η απόδοση ευθυνών και ο διακομματικός χαρακτήρας

Ρουμπέν Σεμέδο: Η ιατροδικαστική έκθεση, οι καταθέσεις των κοριτσιών και το «χακάρισμα» της μάνας