ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στα ΜΑΤ για ενημέρωση πραγματοποίησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Θεοδωρικάκος ΜΑΤ
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, πραγματοποίησε επίσκεψη στα ΜΑΤ. 

«Είστε τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, στους αστυνομικούς των ΥΑΤ και ΥΜΕΤ, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Ο υπουργός ευχήθηκε στους άνδρες και στις γυναίκες που υπηρετούν στην ΥΑΤ και στην YMET καλές γιορτές και τους συνεχάρη «για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους», αλλά δεν παρέλειψε να καλέσει όσους είναι ανεμβολίαστοι κατά της Covid-19 να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους.

«Υπηρετείτε σε μια κρίσιμη μονάδα με καθοριστικό ρόλο σε ειδικές δράσεις προστασίας του κράτους και της Δημοκρατίας μας. Η συμβολή σας στη διατήρηση της τάξης και στην τήρηση των νόμων είναι καθοριστική. Είστε τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε εκτενή συζήτηση για θέματα που απασχολούν τις δύο αυτές μονάδες της Αστυνομίας, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τα Χριστούγεννα.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάτρα: Οκτώ νεκροί από κορονοϊό σε γηροκομείο

Ξύλο μαθητών με καθηγητή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Κατέληξαν όλοι στο τμήμα

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι Μαχητές - Μπήκε από αγρότης μέχρι... προπονήτρια Strongman!

Χαμός στην Πάτρα: Άνοιξε η διαθήκη 90χρονης και δεν άφησε τίποτα στους συγγενείς της