ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σηκώνει το «γάντι» η κυβέρνηση: «Περιμένουμε την πρόταση μομφής»

Σηκώνει το «γάντι» η κυβέρνηση: «Περιμένουμε την πρόταση μομφής»

Παραλήρημα χαρακτηρίζει ο Γιάννης Οικονόμου τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού.

Για «παραλήρημα» με το οποίο ολοκληρώθηκε «η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε απάντηση στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Παράλληλα προκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης όπως φημολογείται. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα.

Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».'

Σχετικές ειδήσεις

Ζήτησε την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας

Με επίθεση σε Ράμμο και Τσίπρα απαντά η κυβέρνηση για τον «απόρρητο φάκελο» της ΑΔΑΕ

Μετωπική επίθεση στον Μητσοτάκη ετοιμάζει ο Τσίπρας, μετά την ενημέρωση Ράμμου