MEDIA

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Τα «καρφιά» σε Μπογδάνο και παραγωγή

Κώστας Αναγνωστόπουλος
Glomex

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πέταξε τις μπηχτές του για τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο Survivor all Star

Το Survivor All Star ανήκει πια στο παρελθόν για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Κι έτσι εκείνος μιλά ανοιχτά για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και τους πρώην πια συμπαίκτες του στο Survivor.

Ο «μισθοφόρος» πέταξε τώρα τις μπηχτές του για τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, λέγοντας πως «ο καθένας είναι για την πάρτη του».

Χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, απευθυνόμενος στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά το ξέσπασμά της στην κάμερα του Survivor, αφού βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, ανάρτησε μια σειρά από μηνύματα στα social media.

«Μαριαλένα μου! Εγώ στα είχα πει για όλους και όλα! Δεν άκουγες... », έγραψε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ηλία Μπόγδανο: «Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω και την άλλη μέρα με ψήφισες. Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του. Αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν, όλα καλά, όταν χάνουν, όλο προβλήματα. Έρχονται κι άλλα».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε για την παραγωγή του Survivor και υπονόησε πως κάποια πράγματα γίνονται για λόγους τηλεθέασης.

«Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και στον Κρις (που είναι αδιάφοροι), θα πετάξουν σίγουρα αυτή τη φορά έναν αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν τη Μαριαλένα, γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Κων. (Βασάλο). Όπως αν θυμάστε, έγινε με την Ευρυδίκη και την Καρολίνα που είχε ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε κι εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από το ζυμάρι, γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως παλτά», κατέληξε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.