ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε με την ψηφιακή του ταυτότητα

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε με την ψηφιακή του ταυτότητα

Εκλογές 2023: Με την επίδειξη της ψηφιακής του ταυτότηταςστο κινητό του, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Με την ψηφιακή του ταυτότητα στο κινητό, ψήφισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς.

Απευθυνόμενος στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και επιδεικνύοντας τους την ψηφιακή του ταυτότητα από την εφαρμογή gov.grwallet στο κινητό του, ο πρέοδρος της ΝΔ είπε: «Εμείς είμαστε και ψηφιακοί».

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στην κάλπη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Σε δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:

«Κατ' αρχάς χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, στις Κωνσταντίνες, στους Κωνσταντίνους, στις Ελένες. Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Ψηφίζουμε για ψηλότερους μισθούς, ψηφίζουμε για περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Ψηφίζουμε για ένα πιο αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή, με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη, με προστατευμένα σύνορα».

Και πρόσθεσε: «Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Σήμερα, η ευθύνη για τη διακυβέρνηση του τόπου περνά σε εσάς, στους πολίτες, αλλά είμαι απολύτως σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία ακόμα καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Να είστε καλά, χρόνια πολλά και καλή ψήφο. Ευχαριστώ πολύ».