ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δάκρυα χαράς και αγκαλιές: Η οικογένεια Μητσοτάκη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα (εικόνες)

Δάκρυα χαράς και αγκαλιές: Η οικογένεια Μητσοτάκη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα (εικόνες)
EUROKINISSI.

Με δάκρυα χαράς υποδέχθηκαν το εκλογικό αποτέλεσμα η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και τα παιδιά τους, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνος.

Η μεγάλη, ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και η αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξελέγη Πρωθυπουργός για δεύτερη τετραετία, προκάλεσε ενθουσιασμό σε στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος.

Τα exit polls, τα οποία επιβεβαιώθηκαν και από την εκτίμηση τελικού αποτελέσματος από τη Singular Logic, έφεραν «κύματα» ενθουσιασμού στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς.

Στα κεντρικά γραφεία βρέθηκε από νωρίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και τα παιδιά τους, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο.

Μόλις δημοσιεύθηκε η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, που διασφαλίζει μία άνετη αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία, η οικογένεια του Πρωθυπουργού «έπλεε» σε πελάγη ευτυχίας. Οι κόρες του, Σοφία και Δάφνη, χαμογελούσαν πλατιά, ενώ ο γιος του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «ξέσπασε» σε κλάματα από τη συγκίνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να τους αγκαλιάσει όλους μαζί, εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος.

Σχετικές ειδήσεις