ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστολάκης: «Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν τάσεις διαχωρισμού στον ΣΥΡΙΖΑ»

Αποστολάκης: «Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν τάσεις διαχωρισμού στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, να προκύψει διάσπαση στο κόμμα μετά τις εσωκομματικές εκλογές

Οι εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή του επόμενου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να διεκδικούν το χρίσμα.

Μια διαδικασία, ωστόσο, που δεν αποκλείεται να φέρει διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισε ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στο ACTION24.

«Έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διαφορετικότητες, οι οποίες είναι μέσα στο πλαίσιο του ίδιου ιδεολογικού χώρου, αλλά είναι διαφορετικότητες. Ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποιες τάσεις που να μην μπορούν να συμβαδίσουν. Άρα οι πιθανότητες να προκύψουν τάσεις διαχωρισμού υπάρχουν. Μέσα στην Αριστερά οι διαφοροποιήσεις υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να προκύψει διάσπαση. Καλό θα είναι να μην προκύψει, γιατί κανείς δεν περισσεύει και πρέπει να είμαστε συμπαγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Αποστολάκης.