ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τσίπης ο Κασσελάκης - Απαράδεκτο το χαστούκι από Μπέο

Άδωνις Γεωργιάδης: Τσίπης ο Κασσελάκης - Απαράδεκτο το χαστούκι από Μπέο

O Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ενώ αναφέρθηκε και στον Αχιλλέα Μπέο με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με πολίτη.

Στην εκπομπή «Η επόμενη Ημέρα» στο Action 24 εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε τον κ. Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ο πολιτικός μας αντίπαλος. Δεν υποτιμώ κανέναν στην ζωή μου και σίγουρα όχι τον κ. Κασσελάκη και κανέναν. Ήταν σοβαρός στην Κύπρο, στο πλαίσιο του εθνικού κορμού», ανέφερε.

Στη συνέχεια σχολίασε την επίσκεψη του προέδρου στου ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο.
«Η εικόνα με το φτυάρι στον Βόλο είναι κωμική. Η εικόνα με την τούμπα στο σχολείο ΑΜΕΑ είναι τσίρκο. Η εικόνα να κάνει μάθημα στις κυρίες και να λέει τι χρειάζονται τα σχολεία ΑΜΕΑ, λες και αυτές δεν ξέρουν, είναι αλαζονεία. Η εικόνα “σε μια βδομάδα θα σας έχω κτίριο” είναι Σπορτ Μπίλλυ. Δηλαδή αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» ανέφερε αρχικά ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης για να προσθέσει πως «αν αυτά τα βγάλει, δηλαδή βγάλει από μέσα του τον Σπορτ Μπίλλυ και γίνει κανονικός πολιτικός, κερδισμένος θα είναι και αυτός και το πολιτικό σύστημα. Αν μείνει άνθρωπος μόνο για το TikTok και χαβαλέ και ο Τάιλερ και η Φάρλεϊ και τα λοιπά… να μην παρεξηγηθώ, όμως, γιατί τον κ. Τάιλερ δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά μου φαίνεται πολύ συμπαθής για να είμαι ειλικρινής».

«Αύριο πηγαίνετε στο σχολείο των ΑΜΕΑ να δούμε αν έφερε καινούριο κτήριο. Χτίστηκε σε μία εβδομάδα το σχολείο; Ούτε το air condition δεν έχει πάει ο τσίπης. Να διαγραφεί από τα πρακτικά. Απλά μου έκανε εντύπωση η όρεξή του ότι θα φέλει αυτός air condition. Το να μην έχουν οι αίθουσες ΑΜΕΑ air condition είναι σοβαρό θέμα. Δεν λέω ότι κακώς αναδεικνύει ο κύριος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν air condition οι αίθουσες αυτές. Αυτό είναι σωστό. Η εικόνα ότι θα σας τα φέρω εγώ τα air codition είναι κωμική. Τα κράτη δεν δουλεύουν έτσι», συμπλήρωσε.

«Μπορώ να δεχτώ εγώ το χαστούκι;»

Σε ότι αφορά τον Αχιλλέα Μπέο και το επεισόδιο που σημειώθηκε με πολίτη ανέφερε: «Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι πολιτικός να δέχεται το χαστούκι; Δηλαδή είναι ερώτηση αυτή; Μπορώ να δεχτώ εγώ το χαστούκι; Προφανώς είναι απαράδεκτο το χαστούκι. Έδωσε εξηγήσεις ο κ. Μπέος, έδωσε και ο πολίτης, τα βρήκαν μεταξύ τους αλλά η εικόνα είναι προφανώς απαράδεκτη».