ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων
INTIME, φωτογραφία αρχείου.

Ο κόσμος μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση ταυτοτήτων και το Σαββατοκύριακο (07 – 08 Οκτωβρίου), με «φόντο» τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκονται «προ των πυλών», με τις προετοιμασίες να ολοκληρώνονται εν όψει του αυριανού (08/10) «ραντεβού» των πολιτών με την κάλπη.

Η ΕΛΑΣ ενημέρωσε –μεταξύ άλλων– και για το ωράριο των γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων, τα οποία λειτουργούν προκειμένου να επιδίδουν – καταχωρίζουν νέα δελτία ταυτότητας, ενώ, η εξυπηρέτηση των προγραμματισμένων ραντεβού πραγματοποιείται κανονικά.

Όπως γνωστοποιήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών εν όψει των επικείμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, λειτουργούν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου, ως ακολούθως:

Γραφεία Ταυτοτήτων

Σάββατο 07 Οκτωβρίου, από τις 08:00 έως τις 20:00.

Κυριακή 08 Οκτωβρίου, από τις 07:00 έως τις 19:00.

Γραφεία Διαβατηρίων (για την παράδοση διαβατηρίων που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους)

Σάββατο 07 Οκτωβρίου, από τις 08:00 έως τις 15:00.

Κυριακή 08 Οκτωβρίου, από τις 07:00 έως τις 19:00.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση δελτίων ταυτότητας, από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, μπορούν να αναζητήσουν οι πολίτες στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ. Επίσης, είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της υπηρεσίας.

Σχετικές ειδήσεις