ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου στο συνέδριο της ΝΔ: «Το κόμμα μας είναι μαζικό γιατί ειναι ταυτοτικά ισχυρό»

Γιάννης Οικονόμου στο συνέδριο της ΝΔ: «Το κόμμα μας είναι μαζικό γιατί ειναι ταυτοτικά ισχυρό»
In Time

«Η μαζικότητα και η λαϊκότητα της Νέας Δημοκρατίας μας επέτρεψαν να γίνουμε όχημα αλλαγών και φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων», επισήμανε ο Γιάννης Οικονόμου στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο

«Το κόμμα μας είναι μαζικό γιατί είναι ταυτοτικά ισχυρό», ήταν το σαφές μήνυμα του Γιάννη Οικονόμου από το βήμα του συνέδριου της ΝΔ στο Ζάππειο.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι: «Η ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας έχει αναφορά στην εθνική και ιστορική συνείδηση του ελληνισμού, τη γλώσσα, τη θρησκεία, το δίκιο, την αλληλεγγύη , την τιμιότητα τα ήθη και τα έθιμα μας. Το κόμμα μας είναι μαζικό γιατί είναι ταυτοτικά ισχυρό. Η μαζικότητα και η λαϊκότητα της Νέας Δημοκρατίας μας επέτρεψαν να γίνουμε όχημα αλλαγών και φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων που διαφορετικά πολύ δύσκολα θα επιτυγχάνονταν στην πατρίδα μας».

Παράλληλα, ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε σε όσους εξυψώνουν την τεχνοκρατία και την επικοινωνία, λέγοντας ότι «ξεχνούν ότι η πορεία στο μέλλον, αναγκαία διαχρονικά για την εξέλιξη του πολιτισμού και της κοινωνίας, χρειάζεται σταθερά σημεία αναφοράς».

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι: «Η Νέα Δημοκρατία σήμερα, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση μας, με τη δουλειά και την προσήλωση της υπεράσπιση της πατρίδας και την προκοπή του λαού μας, πέτυχε να μετατοπίσει τα όρια της πολιτικής γεωγραφίας. Και θα συνεχίσει να το πετυχαίνει όσο συμπεριφέρεται ως κόμμα αρχών και αυτοπεποίθησης, που διευρύνεται χωρίς να μεταλλάσσεται, που εξελίσσεται χωρίς να αλλοιώνεται».

Σχετικές ειδήσεις