ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Με επικοινωνιακά τρικ δεν λύνετε η μαύρη εργασία

ΣΥΡΙΖΑ: Με επικοινωνιακά τρικ δεν λύνετε η μαύρη εργασία

Έλλειψη βούλησης για την καταπολέμηση της «μαύρης» εργασίας καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση για υπεκφυγή.

Όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, «στα συγκεκριμένα ερωτήματα του βουλευτή του κ. Κριτσωτάκη για το ποια μέτρα σχεδιάζει να πάρει η κυβέρνηση για να καταπολεμηθεί η ανασφάλιστη εργασία, ο υφυπουργός Εργασίας κ. Παναγιωτόπουλος δεν απάντησε».

«Ακολουθώντας την τακτική του προϊσταμένου του υπουργού κ. Βρούτση, ο υφυπουργός προσπάθησε να υπεκφύγει επαναλαμβάνοντας την απόφαση για το προσωρινό κλείσιμο δύο επιχειρήσεων. Επανέλαβε την διακήρυξη για προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας και προχώρησε στην θέση, που μόνο εξωγήινοι μπορούν να πιστέψουν, ότι το υπουργείο Εργασίας διακρίνεται για την υπερδραστηριότητά του στον τομέα αυτό», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

«Με επικοινωνιακά τρυκ δεν πρόκειται να λυθεί το σοβαρότατο και τεράστιο πρόβλημα της «μαύρης» εργασίας», παρατήρησε από την πλευρά του ο ερωτών βουλευτής, προειδοποιώντας ότι η συνέχιση της μνημονιακή πολιτικής οδηγεί «στην απόλυτη απελευθέρωση της αγοράς εργασίας».