ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση «ανώνυμα γενόσημα»: Κίνδυνος - θάνατος για τα παιδιά μας

Υπόθεση «ανώνυμα γενόσημα»: Κίνδυνος - θάνατος για τα παιδιά μας

Το τεράστιο ζήτημα των ανώνυμων και επικίνδυνων γενοσήμων με τα οποία η τρόικα θέλει να γεμίσει την ελληνική αγορά και να βάλει σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας, αλλά και τις δικές μας απασχολεί την εκπομπή «Μακελειό» με τον Στέφανο Χίο.

Το κακό δεν σταματά εκεί! Τα πάμφθηνα και επικίνδυνα ανώνυμα γενόσημα που παράγονται σε τρίτες χώρες θα επιφέρουν και τεράστιο πλήγμα στην ελληνική οικονομία, αφού η ελληνική φαρμακοβιομηχανία παράγοντας επώνυμα και άριστης ποιότητας γενόσημα φάρμακα δεν θα είναι δυνατόν να τα ανταγωνιστεί.

Το παραπάνω θα έχει ως αποτέλεσμα περίπου 20.000 οικογένειες που ζουν από την ελληνική φαρμακοβιομηχανία να μείνουν στον δρόμο και το ελληνικό κράτος να δώσει χιλιάδες επιδόματα ανεργίας, αλλά να έχει και τεράστιες απώλειες από ασφαλιστικές εισφορές.

Ήδη ξεκίνησε η κουβέντα για τα φάρμακα-δολοφόνους στην εκπομπή μακελειό με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να αναφέρει το ζήτημα της γερμανικής εταιρείας που συγχωνεύτηκε με άλλη εταιρεία κολοσσό και διατηρεί εργοστάσια στον Μπαγκλαντές και σε άλλες τρίτες χώρες, της οποίας τα φτηνά και επικίνδυνα φάρμακα, θέλει η Μέρκελ και η τρόικα να γεμίσουν την ελληνική αγορά.