ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝ.ΕΛ.:Κρύβει την αλήθεια ο Σαμαράς για το που πάνε τα λεφτά της δόσης

ΑΝ.ΕΛ.:Κρύβει την αλήθεια ο Σαμαράς για το που πάνε τα λεφτά της δόσης

Τα «βέλη» τους εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εναντίον του Αντώνη Σαμαρά για τις δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Οι σημερινές διθυραμβικές δηλώσεις του πρωθυπουργού δείχνουν όχι μόνο την απόλυτη ψυχική και πολιτική απόσταση που έχει από μία ολόκληρη κοινωνία που χειμάζεται και από τις ελληνικές οικογένειες που υποφέρουν μέσα στην οικονομική υστέρηση, αλλά και τη μανία ψεύδους που τον διακρίνει προκειμένου να συντηρήσει στη ζωή τη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων και κυρίως, να κρύψει από το λαό την αλήθεια για το που πάνε στην πραγματικότητα τα λεφτά» δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ιωάννης Μοίρας, αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά μετά το Eurogroup.

«Με τα δισεκατομμύρια που κραδαίνει ως λάφυρο η κυβέρνηση, θα ωφεληθούν δανειστές και κερδοσκόποι, μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλοπρομηθευτές και μεγαλοεργολάβοι, αλλά δεν θα πάρει ούτε μία ανάσα ανακούφισης ο οικογενειάρχης, ο άνεργος, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο μικροεπιχειρηματίας και επαγγελματίας, δηλαδή όλοι όσοι πρόκειται να δεχθούν όπου να ‘ναι από τους κ.κ. Σαμαρά, Στουρνάρα, Βενιζέλο, Κουβέλη τη χαριστική βολή με έναν πρωτοφανούς αγριότητας φορονόμο» καταλήγει η δήλωση του κ. Μοίρα.