ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Όταν ο Άδωνις τα έβαζε με τον Τράγκα για τη λίστα Λαγκάρντ

Βίντεο: Όταν ο Άδωνις τα έβαζε με τον Τράγκα για τη λίστα Λαγκάρντ

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του newsbomb.gr για την ύπαρξη συγγενών του κ. Βαρβιτσιώτη και του κ. Γεωργιάδη στη λίστα Λαγκάρντ!

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος αποκάλυψε στην Επιτροπή ότι λογαριασμοί συγγενικών προσώπων τόσο του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όσο και του κ. Άδωνι Γεωργιάδη περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Και οι δύο βουλευτές της Ν.Δ. είναι μέλη της προανακριτικής, ενώ ο πρώτος μάλιστα είναι και αντιπρόεδρός της.

Ο κ. Γεωργιάδης αρχικά υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι στη λίστα περιλαμβάνεται και λογαριασμός στενού συγγενικού του προσώπου.

Μετά από την απάντηση αυτή, ο κ. Καπερνάρος ενημέρωσε τον κ. Γεωργιάδη ότι πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, στην Ελβετία!

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Γεωργιάδης διέψευσε μέσω Twitter αναφέροντας ότι δεν πρόκειται για λογαριασμό της συζύγου του και πως κατάθεση στην Ελβετία είχε ο πρώην σύζυγός της, όχι εκείνη.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν λίγους μήνες ο κ. Γεωργιάδης για τον Γιώργο Τράγκα, όταν ενεπλάκη το όνομα του δημοσιογράφου στη λίστα Λαγκάρντ.

Δείτε το βίντεο: