ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ορέγεται ο ΓΑΠ!

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ορέγεται ο ΓΑΠ!

Του το προσφέρει ο Βενιζέλος, για να πάψει να τον αμφισβητεί!

Μπορεί μεν ο ΓΑΠ να απολαμβάνει τις ατέλειωτες διακοπές του από νησί σε νησί και από πολυτελές resort σε πολυτελή βίλα (φίλου...), αλλά μη νομίζετε πως δεν φροντίζει για το μέλλον του!

Κι όταν λέμε για το μέλλον του, δεν εννοούμε μόνο τις επικές... παγκόσμιες εξορμήσεις του, για να διδάξει –έναντι αμοιβής φυσικά- το πώς... αντιμετωπίζονται οι οικονομικές κρίσεις, αλλά εννοούμε και την παρουσία του στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, πριν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για παρατεταμένες διακοπές (εδώ θα μου πείτε έκανε μακρές διακοπές όταν μας κυβερνούσε, δεν θα κάνει τώρα;) φρόντισε να «διευθετήσει» κάποιες εκκρεμότητες με τον διάδοχό του στο ΠΑΣΟΚ, τον Β. Βενιζέλο...

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην τελευταία συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εξωτερικών (υποτίθεται για να... ενημερώσει τον Βενιζέλο για θέματα εξωτερικής πολιτικής!), συζητήθηκαν και οι εσωκομματικές εξελίξεις και διεργασίες, μάλλον αυτά βασικά συζητήθηκαν.

Και εκτός απ' το μέγα θέμα, δηλαδή των πορισμάτων των ελέγχων για την διαχείριση των ταμείων του ΠΑΣΟΚ την περίοδο της ηγεσίας ΓΑΠ, όπου συμφώνησαν να τα εξαφανίσουν επ' ωφελεία και των δύο (σας έχει αναλυτικά ενημερώσει επ' αυτού το Newsbomb), συζητήθηκε και κάτι άλλο.

Συγκεκριμένα ο ΓΑΠ διακατέχεται από μέγα άγχος, αν θα καταφέρει στις επόμενες εκλογές να μπει στη Βουλή!

Κι αυτό επειδή αφενός μεν ο λαός της Αχαΐας είναι εξοργισμένος απ' την εξαφάνισή του (έχει εκεί εκλεγεί και μάλιστα χωρίς σταυρό προτίμησης σαν πρώην πρωθυπουργός, αλλά εκτός από κάποιες «αρπαχτές» που κάνει στο νομό όταν... το θυμάται είναι κατά τα άλλα εξαφανισμένος!), αφετέρου δε οι έρευνες δείχνουν πως δεν είναι απίθανο το ΠΑΣΟΚ να μην εκλέξει εκεί βουλευτή στις επόμενες εκλογές, ίσως και λόγω της ανυπαρξίας του νυν βουλευτή, δηλαδή του ΓΑΠ!

Με βάση αυτό τον κίνδυνο, ο Γιώργος διακριτικά βολιδοσκόπησε τον Βενιζέλο, αν θα ήταν διατεθειμένος να του παραχωρήσει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας!

Και ως αντάλλαγμα του πρόσφερε το σταμάτημα της αμφισβήτησής του, μέσω δηλώσεων, ανακοινώσεων και άλλων κινήσεων.

Πάντα κατά τις πληροφορίες μας, ο Βενιζέλος αποδέχτηκε κατ' αρχήν αυτό το αίτημα, ζητώντας πάντως να σταματήσουν να τον αμφισβητούν και οι... κηπουροί του ΓΑΠ.

Ο τέως του απάντησε, ότι δεν ελέγχει το τι λέει ο καθένας που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί στο όνομά του, αλλά εν πάση περιπτώσει θα το δει το θέμα...