ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρκόπουλος: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται

Μαρκόπουλος: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα, ενώ μίλησε και για τη Χρυσή Αυγή.

«Το ΔΝΤ και η Κομισιόν αποδέχονται τα ομόλογα. Αν δεν υπάρχει αλλαγή του σχεδίου για την Ελλάδα και αν η πολιτική δεν πάρει διαφορετική κατεύθυνση, οι αριθμοί είναι και ψυχροί και όχι ιδιαίτερα θετικοί», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος και συνέχισε:

«Το πρωτογενές πλεόνασμα μας δίνει το δικαίωμα να ζητήσουμε αφενός τη μείωση του χρέους και αφετέρου αλλαγή κατεύθυνσης της πολιτικής».

«Αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τα μεγάλα, τα μικρά δεν έχουν καμία αξία. Εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται. Αν δεν αλλάξει το σχέδιο, τότε το Ελληνικό πρόβλημα καθιστάτε και Ευρωπαϊκό. Είμαι πολύ συγκρατημένα αισιόδοξος. Πλέον στην Ελλάδα δεν μπορεί να πάει τίποτα παρακάτω», είπε ακόμα ο κ. Μαρκόπουλος.

«Ο κ. Δένδιας προφυλάσσει για σύντομο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του κοινοβουλίου, επειδή η ενασχόληση με τη Χρυσή Αυγή περνάει από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η εξάρθρωση του ναζισμού, πρωτεύοντος θέλει πολιτική αντιμετώπιση», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος σε ερώτηση που αφορά την απόφαση του κ. Δένδια να μην απαντά σε ερωτήσεις της Χ.Α στη Βουλή.