ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληροί χαρακτηρισμοί της Χ.Α. εναντίον του Πρωθυπουργού [vid]

Σκληροί χαρακτηρισμοί της Χ.Α. εναντίον του Πρωθυπουργού [vid]

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή.

«Ο εγκληματίας του μνημονίου, που κατέλαβε την εξουσία με ψέμματα για να οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες στον θάνατο και εκατομμύρια στην ανεργία, αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας. Βρίσκεται σε παροξυσμό γιατί επέρχεται το πολιτικό του τέλος.

Οι ωμές παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη, η κατάλυση του Συντάγματος και η παράνομη σκευωρία που έστησε εις βάρος μας, μας έκαναν ακόμα ισχυρότερους. Δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η αγάπη του ελληνικού λαού, που απαιτεί να πέσει άμεσα η ανθελληνική χούντα του μνημονίου και να πάνε στη φυλακή οι προδότες και οι διεφθαρμένοι. Στις εκλογές του Μαΐου θα τελειώσει οριστικά το τσίρκο Σαμαρά-Βενιζέλου και θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Ιδού και οι νέες ανεκδιήγητες και υβριστικές δηλώσεις του υπαλλήλου της Μέρκελ: Στην ερώτηση ως προς την ύπαρξη πρόθεσης για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, ο Έλληνας πρωθυπουργός διαμηνύει με τη συνέντευξή του στην «Κουρίρ» πως στη δημοκρατία δεν απαιτούνται επιπλέον όπλα για να χτυπηθούν ιδιαίτεροι εχθροί και πως στον αγώνα κατά των νεοναζιστών η Ελλάδα χρησιμοποιεί τα όπλα που της παρέχει η δημοκρατία.

Επισημαίνοντας πως οι ηγέτες αυτού του κόμματος βρίσκονται στη φυλακή και το σύστημα της δικαιοσύνης λειτουργεί, υπενθυμίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα, πως στη διάρκεια του εθνικοσοσιαλισμού το 10% των Ελλήνων εξαναγκάσθηκαν σε φυγή, και για τον ίδιο αποτελεί «ντροπή» αυτή και μόνον η ύπαρξη ενός νεοναζιστικού κόμματος. Ωστόσο, όπως συμπληρώνει, οι άνθρωποι που το ψηφίζουν δεν είναι ναζιστές, σε αντίθεση με τους ηγέτες του, απλώς οι ψηφίζουν το κόμμα αυτό λόγω της ύφεσης και της ανεργίας».

Στην ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή επισυνάπτει σχετικό βίντεο με συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς σε τηλεοπτικό σταθμό, στις αρχές Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

«Αγωνιζόμαστε στην Ελλάδα για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας»

Ρoή Ειδήσεων