Το επόμενο 48ωρο ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Καπερνάρου για Αθήνα

Το επόμενο 48ωρο ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Καπερνάρου για Αθήνα

Το επόμενο 48ωρο θα ανακοινωθεί και επίσημα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το όνομα του Βασίλη Καπερνάρου για την υποψηφιότητα στον δήμο Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Καπερνάρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ θα προηγηθεί πιθανότατα και ανακοίνωση του κόμματος. Αυτό συζητήθηκε και αποφασίστηκε σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την γραμματεία Αυτοδιοίκησης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος νωρίτερα συναντήθηκε με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τον ενιαίο φόρο από την καλλιέργεια, έως και τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές από τους παραγωγούς και έθεσαν υπόψη του τέσσερα βασικά αιτήματα:

AA89B0A0146071C1B5B7E5DD393423F6

Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες των λαϊκών αγορών, απαλλαγή του ποσού από τον φόρο εισοδήματος για την εργασία της οικογένειας στο χωράφι, μείωση του συντελεστή φορολόγησης κάτω από το 13% που υφίσταται σήμερα, και απλογραφικά βιβλία εσόδων - εξόδων. Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα των παραγωγών λαϊκών αγορών και παράλληλα επεσήμανε ότι «οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες επιχειρούν να ελέγξουν την παραγωγή αγροτικών προϊόντων».

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερος «γαλάζιος εμφύλιος» μετά την Μακεδονία και στην Αθήνα

Σαμαράς για υποψηφιότητα Κακλαμάνη: Όποιος καταθέτει, καταθέτει!

Νικήτας Κακλαμάνης: Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Αθήνα