ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα sms που καίνε τον Λαγό: Αποκαλούσε τη σύντροφό του «ναζιστούλα»

Τα sms που καίνε τον Λαγό: Αποκαλούσε τη σύντροφό του «ναζιστούλα»

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού και το ρόλο του στον Πειραιά έρχονται στο φως μέσω της δικογραφίας για τη δράση της οργάνωσης.

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι και τα μηνύματα από το κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού που περιλήφθηκαν στη δικογραφία για τη δράση της Χρυσής Αυγής μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Από τα στοιχεία που περιέχει η δικογραφία προκύπτει ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οργάνωνε και καθοδηγούσε επιθέσεις και συμμετείχε ενεργά σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς.

Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, νέα στοιχεία από τη δικογραφία αποκαλύπτουν πως ο Γιάννης Λαγός αποκαλούσε τη σύντροφό του, Νικόλ, "πρόστυχη ναζιστούλα" και μάλιστα την είχε ενημερώσει μετά την επίθεση χρυσαυγιτών στο στέκι «Το Συνεργείο» στην Ηλιούπολη.

Αποκαλούσε την σύντροφό του ναζιστούλα
Λαγός: «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος έκαναν προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα»

Νικόλ: «Ο άντρακλάς μου δέρνει... λα λα λα. Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη

Σε άλλο μήνυμα, στο οποίο την καληνυχτίζει, την αποκαλεί πρόστυχη ναζιστούλα! «Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ πρόστυχη ναζιστούλα».

Από τις συνομιλίες δεν λείπουν και οι ζήλιες μεταξύ του ζευγαριού, αφού ο Γιάννης Λαγός φέρεται δυσαρεστημένος επειδή η σύντροφός του εκθείασε τον Ηλία

Κασιδιάρη: «Και παράκουσες τις εντολές μου, να μην πεις ονόματα. Και με εξευτέλισες εμένα, εκθειάζοντας τον Κασιδιάρη. Και με σέβεσαι κιόλας εμένα. Το θέμα είναι πως για μένα στα παλιά σου τα παπούτσια όλα».

«Κουμάντο κάνει η Ουρανία»

Οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως και τα εσωτερικά μαχαιρώματα στη Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστική η δυσαρέσκεια για την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Sms που δέχτηκε ο Λαγός από πρόσωπο της τοπικής Θεσσαλονίκης, αφορά ακριβώς αυτό: «Να ξέρεις Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. Άσε, τραγική κατάσταση. Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλη τη φοβούνται».

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή Λαγού: Για πάντα δίπλα στους αγωνιστές της πατρίδας μας