ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του καθηγητή Μαραντζίδη»

ΠΑΣΟΚ: «Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του καθηγητή Μαραντζίδη»

Καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ την επίθεση που δέχτηκε ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρεται ότι «η βίαιη επίθεση κατά του καθηγητή Νίκου Μαραντζίδη, που προφανώς καταδικάζουμε απερίφραστα, δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχει η απόλυτη καταδίκη κάθε μορφής πολιτικής και κοινωνικής βίας.

Οποιαδήποτε χρήση ή απειλή χρήσης βίας, ανεξαρτήτως των δήθεν ιδεολογικών προσχημάτων της, συντελεί στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας».

O καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονία και στέλεχος του Ποταμιού Νίκος Μαραντζίδης δέχτηκε επίθεση από αγνώστους το απόγευμα της Τρίτης.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην περιοχή της Καμαράς όταν τρεις άγνωστοι πλησίασαν τον καθηγητή την ώρα που είχε συνάντηση με έναν φοιτητή του, υποψήφιο διδάκτορα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο voria.gr o κ. Μαραντζίδης οι τρεις νεαροί του επιτέθηκαν, αρχικά, φραστικά.

Στη συνέχεια οι τρεις νεαροί, ηλικίας περίπου 20 ετών, τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο την επαφή με το περιβάλλον.

Όταν συνήλθε, οι τρεις δράστες είχαν απομακρυνθεί ενώ ο ίδιος τελικά υπέστη μια μικρή διάσειση χωρίς, όμως, να χρειαστεί νοσηλεία.

Διαβάστε επίσης:

Η έκτακτη εισφορά γίνεται... μόνιμη και πάει μέχρι το 2016!