ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Βούλτεψη: Ο Τσίπρας δεν ξέρει καν για τι νομοσχέδιο μιλάει!

Σ. Βούλτεψη: Ο Τσίπρας δεν ξέρει καν για τι νομοσχέδιο μιλάει!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την πρωτοβουλία του να μιλήσει στο άιθριο του Μουσείου Μπενάκη για το νομοσχέδιο που είναι στα «σκαριά» για τον αιγιαλό, έκανε η εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Σοφία Βούλτεψη.

«Συνέβη και αυτό! Ο κ. Τσίπρας οργάνωσε τη δεύτερη Ιουλιανή επίθεση κατάληψης των θερινών ...ανακτόρων, επί νομοσχεδίου το οποίο δεν έχει καν κατατεθεί στη Βουλή και το περιεχόμενο του οποίου ο ίδιος αγνοεί», τόνισε αρχικά.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρισε τον κ. Τσίπρα για ψηφοθηρία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να στήσει συμμαχίες και να εγκλωβίσει κόμματα και βουλευτές ενόψει της Προεδρικής εκλογής, ο κ. Τσίπρας αναζητά ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν».

Έπειτα, αναφερόμενη εκ νέου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του από την εσωκομματική αμφισβήτηση, προκαλώντας πολιτική ανωμαλία στη χώρα».

Σημείωσε ακόμη ότι ευθύνη πλέον έχουν και όσοι τον βοηθούν να φέρει σε πέρας αυτό το σχέδιο καταστροφής της ελληνικής οικονομίας.

«Μετά τη "μάχη της ΔΕΗ" που την ξεκίνησε από τα βουνά του Αμυνταίου για να την εγκαταλείψει στο Κοινοβούλιο, τώρα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει ...παραλία, ασχολούμενος με τους αιγιαλούς. Να είναι όμως βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη πετάξει τα σχέδιά του στη θάλασσα» κατέληξε η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Κάλεσμα Τσίπρα για ενωμένο αγώνα κατά του νομοσχεδίου για τους αιγιαλούς