ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παντρεύτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκας- Το έριξε στο χορό ο Τσίπρας

Παντρεύτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκας- Το έριξε στο χορό ο Τσίπρας

Τα σκαλοπάτια της εκκλησίας ανέβηκε ο Ηπειρώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, και η σύντροφός του Αναστασία Παπαϊωάννου.

Ο γάμος έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αρχαία Επίδαυρο, παρουσία συγγενών και φίλων. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με την οικογένεια του, ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη, Δημήτρης Στρατούλης, Γιωργος Σταθακης, Βαγγέλης Διαμαντοπουλος και Δημήτρης Γκελαλής,ο διαυθυντής του γραφείου του Α.Τσίπρα κ. Νίκος Παππάς,πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης πλήθος φίλων του ζευγαριού.

Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι να ζήσει, πετώντας μπόλικο ρύζι κατά την έξοδό του από την εκκλησία. Ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε ξενοδοχείο της περιοχής,κατά την
διάρκεια του οποίου,ο Αλέξης Τσίπρας,σηκώθηκε και χόρεψε Ηπειρώτικα τραγούδια, ζητώντας μάλιστα αρχικά το τραγούδι "Ψηλά στην Κωστηλάτα, στα κρύα τα νερά",το οποίο αναφέρεται στον τόπο καταγωγής του, τα Τζουμέρκα!

Ευχές αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν ο Ηπειρώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, και η σύντροφός του Αναστασία Παπαϊωάννου, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στις 6:00 στην Αρχαία Επίδαυρο, παρουσία συγγενών και φίλων.

ΜΠΑ4

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με την οικογένεια του, ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη,Δημήτρης Στρατούλης,Γιωργος Σταθάκης,Βαγγέλης Διαμαντοπουλος και Δημήτρης Γκελαλής,ο διευθυντής του γραφείου του Α.Τσίπρα κ. Νίκος Παππάς,πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης πλήθος φίλων του ζευγαριού.

Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι να ζήσει, πετώντας μπόλικο ρύζι κατά την έξοδό του από την εκκλησία.

μπα1

Ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε ξενοδοχείο της περιοχής, κατά την διάρκεια του οποίο, ο Αλέξης Τσίπρας, σηκώθηκε και χόρεψε Ηπειρώτικα τραγούδια, ζητώντας μάλιστα αρχικά το τραγούδι "Ψηλά στην Κωστηλάτα, στα κρύα τα νερά",το οποίο αναφέρεται στον τόπο καταγωγής του, τα Τζουμέρκα!

ΠΗΓΗ epirusgate.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

Αδεια για εβδομάδα του μέλιτος ζήτησε η Κωνσταντοπούλου