ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου: Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα

Ασημακοπούλου: Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου με αφορμή πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 σχετικά με τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου δήλωσε ότι «τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου».

Συγκεκριμένα η κα Ασημακοπούλου ανέφερε ότι σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του συγκεκριμένου τηλεοπτικού καναλιού, ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός φέρεται να είπε ότι «το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».

Η κα Ασημακοπούλου πρόσθεσε πως ο κ. Μηλιός παραδέχτηκε πως τα στελέχη του κόμματός γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται.
«Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα , ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επισημαίνοντας πως «την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν... "μαντρόσκυλα του συστήματος", "διεθνείς ενώσεις απατεώνων", "σύγχρονους κερδοσκόπους" και όργανα της "δικτατορίας των αγορών"».

Σχετικές ειδήσεις