ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί ο Σταϊκούρας: Ο καθένας οφείλει να αναλάβει το μερίδιο της προσωπικής του ευθύνης

Προκαλεί ο Σταϊκούρας: Ο καθένας οφείλει να αναλάβει το μερίδιο της προσωπικής του ευθύνης

Προκλητική στάση εμφανίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, λίγες ώρες στην ουσία πριν από το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ώρα ο καθένας μας οφείλει να αναλάβει το μερίδιο της προσωπικής του ευθύνης.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Σταικούρας, δήλωσε ότι «η στρατηγική επιλογή της συμμετοχής της χώρας μας στην ενοποίηση της Ευρώπης, η οποία επετεύχθη με πρωτεργάτη τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τη βαθμιαία συμβολή της πλειονότητας των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, τίθεται σε αμφισβήτηση με τη διεξαγωγή του άκαιρου και άστοχου δημοψηφίσματος».

«Οι όποιες μέχρι σήμερα αδυναμίες στην αρχιτεκτονική και στη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν δικαιολογούν, σε καμία περίπτωση, την ταλάντευση για την ορθότητα του στρατηγικού προσανατολισμού. Τώρα, η καθεμιά και ο καθένας μας οφείλει να αναλάβει το μερίδιο της προσωπικής του ευθύνης. Να στηρίξει, ψηφίζοντας ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, την αταλάντευτη και δημιουργική συμμετοχή της χώρας από όλο και ισχυρότερη θέση, στο πυρήνα της ενοποιούμενης Ευρώπης» πρόσθεσε ο κ. Σταϊκούρας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων