ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Αξιοποίηση ταλέντου παρά την απουσία κρατικής στήριξης

Κουτσούμπας: Αξιοποίηση ταλέντου παρά την απουσία κρατικής στήριξης

Συγχαρητήρια στην Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση, η αξιοποίηση του ταλέντου είναι αποτέλεσμα προσπάθειας ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στους συλλόγους, τα σωματεία, τις ενώσεις και την Ομοσπονδία, παρά την απουσία κρατικής στήριξης.

Αναλυτικά, η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα:

«Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της Εθνικής Εφήβων, τους προπονητές, αλλά και όλους τους συντελεστές αυτής της ομάδας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Είναι σημαντικό να αναδειχθεί ότι η αξιοποίηση του ταλέντου, είναι αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας που στηρίζεται στην προσπάθεια και την συμβολή των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται τόσο στους τοπικούς συλλόγους και τα σωματεία, όσο και στις ενώσεις και την Ομοσπονδία, παρά την απουσία της κρατικής στήριξης και χρηματοδότησης, που συνεχίζεται και φέτος.

Αυτή η προσπάθεια χρειάζεται να στηριχθεί στη βάση, στους δήμους και τις γειτονιές, ώστε να εκφράζεται και στο επίπεδο των Εθνικών ομάδων. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια».

Πηγή: onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων