ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mεϊμαράκης: Μικρός και λίγος ο Τσίπρας

Mεϊμαράκης: Μικρός και λίγος ο Τσίπρας

Κάλεσμα πανστρατιάς και συσπείρωσης της Κεντροδεξιάς απηύθυνε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού κατά την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε στην πρώτη γραμμή της μάχης όλους τους εκλεγμένους βουλευτές, γιατί, όπως είπε, αυτούς εμπιστεύθηκαν οι πολίτες.

«Ο πρωθυπουργός αιφνιδίασε με τις εκλογές τους συντρόφους του, αιφνιδίασε τον συγκυβερνώντα του που τον βρήκε μεσοπέλαγα, αλλά δεν αιφνιδίασε εμάς» συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης διεμήνυσε πως οι συνδυασμοί της ΝΔ είναι έτοιμοι κατά 80% και μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές θα είναι έτοιμο και το πρώτο προεκλογικο σποτ της ΝΔ με σύνθημα «ξεκινάμε».

«Ξεκινάμε νέα πορεία στο λαό με όπλο την αλήθεια» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και προανήγγειλε συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη στη Ρηγίλλης, εκεί από όπου ιστορικά ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επέμεινε στην πρόσκληση για δύο ντιμπέιτ: ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα με τον ίδιο και τον Αλ. Τσίπρα. «Με όποιους όρους θέλει, όποια ώρα θέλει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση αυτή έκοψε τα πόδια της χώρας την ώρα που ήταν έτοιμη να περπατήσει, προσθέτοντας πως αντιμετώπισε ακόμα και τους συντρόφοπυς του με ψέματα και πονηριές.

«Ο Τσίπρας αρνήθηκε το διάλογο, απέδειξε πως έχει καθεστωτική νοοτροπία, έχει αλαζονεία σε βαθμό που τον τυφλώνει. Ο Τσίπρας ήταν μικρός και λίγος γιατί έσκαβε το λάκκο μας όταν του δίναμε στήριξη», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σχετικές ειδήσεις