ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα συνεχίσω μαζί με τον Τσίπρα γιατί φέραμε την εθνική συμφιλίωση

Καμμένος: Θα συνεχίσω μαζί με τον Τσίπρα γιατί φέραμε την εθνική συμφιλίωση

«Θα προχωρήσουμε με εκείνες τις δυνάμεις, με τις οποίες μπορεί να έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές, διαφορετικές ιδεολογίες, διαφορετικά «πιστεύω», αλλά αγαπάμε την Ελλάδα» τόνισε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του προέβλεψε ότι θα διαψευστούν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν χαμηλά ποσοστά του κόμματος, λέγοντας: «Έχουμε νικήσει πέντε φορές τους δημοσκόπους. Θα τους νικήσουμε ξανά».

«Τέτοιο χατίρι, να μην επανεκλεγώ, δεν θα τους το κάνει ο ελληνικός λαός. Ξέρετε, καμιά φορά οι λαοί είναι πολύ πιο ισχυροί από τους νταβατζήδες. Οι νταβατζήδες πέρασαν στην Ελλάδα. Είχαν τους ανθρώπους τους, τους οποίους προφύλαξαν και αντίστοιχα, οι άνθρωποί τους προφύλαξαν τους πολιτικούς. Ο ελληνικός λαός, στις 25 Ιανουαρίου, αποφάσισε ότι όλους αυτούς θα τους βάλει στην άκρη» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

«Τους βάλαμε στην άκρη και δείξαμε ότι αυτοί θέλουν να ενωθούν για να καλύψει ο ένας τον άλλον. Να συγκαλύψει ο ένας τις βρωμιές και τα σκάνδαλα του άλλου. Εμείς ενωθήκαμε για να ενώσουμε την Ελλάδα και να φέρουμε πίσω τη Δημοκρατία. Και από εδώ, από τον τόπο του Βενιζέλου, έχει μεγάλη σημασία να πάρουμε τη λαϊκή εντολή», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Είμαι υπερήφανος για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είναι πραγματικά εκείνος ο αξιωματικός που έκρινα - και εγώ αλλά και το στράτευμα - ότι θα πρέπει να είναι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. Είναι Κρητικός, είναι παλικάρι, είναι ένας «βάτραχος» του Πολεμικού Ναυτικού που ανέλαβε τα ηνία. Κάποιοι στεναχωρήθηκαν. Δεν είχαν κανέναν λόγο. Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας πρέπει να στηριχτεί απ' όλον τον ελληνικό λαό»

Σχετικές ειδήσεις