ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Οι πρόσφυγες σε Ειδομένη και Πειραιά πρέπει να μεταφερθούν σε κέντρα

Τσίπρας: Οι πρόσφυγες σε Ειδομένη και Πειραιά πρέπει να μεταφερθούν σε κέντρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τη γυναίκα που είχαν απαγάγει τζιχαντιστές από το χωριό της στο Ιράκ κρατώντας την αιχμάλωτη.

Την ανάγκη οι πρόσφυγες που βρίσκονται σε Ειδομένη και Πειραιά να εμπιστευτούν την Ελλάδα και να μετακινηθούν στα κέντρα φιλοξενίας τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με την Νάντια Μουράντ Μπασέ την οποία είχαν απαγάγει τζιχαντιστές από το χωριό της στο Ιράκ κρατώντας την αιχμάλωτη.

Ο κ. Τσίπρας έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι εξέφρασε στην Νάντια Μουράντ Μπασέ τον θαυμασμό του για τη δύναμη της και τον αγώνα που διεξάγει και πρόσθεσε ότι ο πόλεμος και ο θρησκευτικός φανατισμός, καταστρέφουν τις κοινωνικές δομές στη Συρία και ωθούν εκατομμύρια ανθρώπους στην προσφυγιά.

  1. Συνάντησα τη @NadiaMuradBasee και της εξέφρασα το θαυμασμό μου για τη δύναμη της και τον αγώνα που διεξάγει.
  2. Ο πόλεμος και ο θρησκευτικός φανατισμός, καταστρέφουν τις κοινωνικές δομές στη Συρία και ωθούν εκατομμύρια ανθρώπους στην προσφυγιά.
  3. Συζητήσαμε ακόμα την ανάγκη οι πρόσφυγες Ειδομένης και Πειραιά, να εμπιστευτούν την Ελλάδα και να μετακινηθούν στα κέντρα φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων