ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριπλασιάστηκαν οι δαπάνες στο γραφείο του Μόσιαλου;

Τριπλασιάστηκαν οι δαπάνες στο γραφείο του Μόσιαλου;
Η καταγγελία του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ κ. Σίμου Κεδίκογλου ότι τριπλασιάστηκαν οι δαπάνες του πολιτικού γραφείου του κ. Ηλία Μόσιαλου...

Η καταγγελία του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ κ. Σίμου Κεδίκογλου ότι τριπλασιάστηκαν οι δαπάνες του πολιτικού γραφείου του κ. Ηλία Μόσιαλου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Επικρατείας.

Ο κ. Μόσιαλος υποστηρίζει πως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, «μείωσε τον αριθμό των θέσεων συνεργατών του από 30 σε 14. Από αυτές τις 14 θέσεις, έχει πληρώσει μόλις τις 8, ενώ δεν προτίθεται να υπερβεί τις 11. Παράλληλα, πληρώνει προσωπικά τα έξοδα του κινητού τηλεφώνου του».

Ο υπουργός διερωτάται «γιατί επέλεξε να κάνει μια τέτοια καταγγελία ο κ. Κεδίκογλου, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας για την κατάργηση των μυστικών κονδυλίων και την μείωση δαπανών στις γενικές γραμματείες Επικοινωνίας- Ενημέρωσης και ΜΜΕ».

Ο κ. Κεδίκογλου καλούσε τον υπουργό να δώσει εξηγήσεις, καθώς όπως αναφέρει ενώ ανακοινώνονται δραστικές περικοπές και απολύσεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση οι δαπάνες του γραφείου του κ. Μόσιαλου έφτασαν το 2011στο ποσό των 1.455.000 ευρώ έναντι 564.400 το 2010.