Κικίλιας: Στο έλεος των κουκουλοφόρων και των «μπαχαλάκηδων» οι πολίτες της Αθήνας

Κικίλιας: Στο έλεος των κουκουλοφόρων και των «μπαχαλάκηδων» οι πολίτες της Αθήνας

Βασίλης Κικίλιας | Ειδήσεις: Κριτική στην κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την παραβατικότητα στο κέντρο της Αθήνας ασκεί με ανακοίνωσή του τη Δευτέρα (22/05/2017) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

«H παραβατικότητα και η ανομία έχουν γίνει, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η καθημερινότητα των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας από 1/1/2017 έως σήμερα, οι ”μπαχαλάκηδες” τα σπάνε στα Εξάρχεια, μέρα παρά μέρα. Συνολικά 59 επιθέσεις, μέσα σε τέσσερις μήνες, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ο έλεγχος έχει χαθεί από μία Κυβέρνηση που δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», σημειώνει ο κ. Κικίλιας.

Και προσθέτει: «Οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος των κουκουλοφόρων που ανενόχλητοι προκαλούν φθορές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, επιτίθενται με μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών, καίνε λεωφορεία, καταστρέφουν εκδοτήρια της ΕΘΕΛ, καταπατούν το άσυλο των Πανεπιστημίων, τα οποία χρησιμοποιούν ως ορμητήρια».

«Η ανοχή που επιδεικνύει η Κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ενάμιση μήνα μετά την παράνομη τοποθέτησή του και παρά τις διαβεβαιώσεις Υπουργών και υπευθύνων, το Κ.Ε.Π. των αναρχικών ζει και βασιλεύει στα Εξάρχεια. Μέχρι πότε;», καταλήγει ο Βασίλης Κικίλιας.